Blandingskull – Mixed litter

23.04.2019

Ingen kan si at jeg ikke har blandingskull nå i hvert fall. Chihuahua og Griffon er noe jeg ikke har hatt før. Selv om det er fire valper av Griffonvariantene og en Chihuahuavalp så er det jo et blandingskull.

– No one can say that I haven’t got a mixed breed litter. Chihuahua and Griffon are something I haven’t had before. Although there are four Griffon variants and a Chihuahua, it’s a mixed litter.

Denne gangen har jeg lyst til å presentere griffegutta. Om de er Belge eller Brabancon Black and Tan vet jeg ikke enda. Har en mistanke, men tør ikke si noe sikkert før de er tre til fire uker gamle.

– This time, I would like to present griffon boys. Whether they are Belge or Brabancon Black and Tan I do not know yet. Have a suspicion but dare not say anything for sure until they are three to four weeks old.

De er skikkelige kosegutter de også og har nå begynt å krabbe mer og mer rundt i valpekassa. Fortsetter det slik blir det nok binge på dem fra helgen av. Grunnen til at de ikke har binge enda, men er i kassa er fordi at om området deres blir for stort i denne alderen kan de komme bort fra sin mor. Da vil de bli stresset og Gudny må på en måte fly rundt og samle dem sammen. Derfor holder jeg dem i kassa en stund til frem til de ikke behøver å lete etter Gudny når de vil ha mat.

– They are real snuggle boys now and had started to crawl around more and more in the puppy box. If that continues, it will probably put them into a bin next weekend. The reason they do not do that yet but are in case they get lost from their mother. They can be really stressed if they don’t find her immediately. It will be a lot of stress for both Gudny and her boys. Therefore, I keep them in the box for a while longer until they do not have to look for Gudny when they want food.

Imre elsker i bli kost samtidig som han nok måtte undersøke området han var på. Denne undersøkelsen foregår med svømming på tørt område.

– Imre loves being under my finger while I scratch him. He even had to investigate the area he was in. This survey is carried out with swimming like movements in a dry area.

Imre så ut til å være av den litt slacke typen i dag, men han syntes det var godt med litt kos.

– Imre looked like he took it with great ease today when I wanted to cuddle him a little.

Imre
Imre

Ivan likte også kosingen. Det var så koselig da jeg så at han likte deg jeg gjorde med ham.

– Ivan also enjoyed a little time in my hands. It was so cozy when I saw that he liked what I did to him.

Ivan
Ivan

Det var helt tydelig at Idris også likte litt massasje. Godt ingen av disse fire er redd for hender i hvert fall, heller tvert imot.

– This clearly shows that Idris loves his massage too. It’s nice to see that none of them is afraid of hands.

Idris
Idris

Dessverre rakk jeg ikke å filme Ian i dag for Mr. Grey forlangte å få oppmerksomhet. Derfor ble det kun et bilde av denne unge mannen.

-Unfortunately, I did not get to film Ian today. Mr. Gray demanded attention. Therefore, I only one have a picture of this young man.

Ian
Ian

I dag klarte ikke Berit å dy seg. Hun fikk lurt seg innen for gjerdet i stua slik at hun fikk kikket på valpene. Hun gjorde ingen ting, bare sto der og kikket. Gundy var raskt på plass og ga Berit et skarpt blikk. Berit prøvde ikke å utfordre det blikket. Hun bare rygget et par skritt slik at hun nok fortsatt kunne se de små.

– Today couldn’t Berit Help it. She got through the fence in the living room so that she got a look at the puppies. She did nothing, just stood there and stared. Gundy was quick to put Berit in place by looking at her. Berit did not try to challenge that. She just backed a couple of steps so she still could see the little ones.

Berit tyvtittet - Berit is peeping
Berit tyvtittet – Berit is peeping

Da hun var ferdig med å kikke på de små til Gudny løp hun bort til kurven hvor Mr. Grey pleier å ligge. Denne gangen lå han i genseren min slik at jeg lot henne undersøke kurven ordentlig.

– When she was finished looking at Gudny’s little ones, she ran over to the basket where Mr. Gray tends to lie. This time he was in my sweater so I let her examine the basket properly.

Hvor er han? - Where is he?
Hvor er han? – Where is he?

Aurora kjenner Gudny og fikk til og med lov til å holde Ivan. Aurora skal ha en av de små, men vi vet ikke hvilken enda.

Aurora knows Gudny and was even allowed to hold Ivan. Aurora are going to have one of the little ones, but we don’t know which one yet.

Aurora and Ivan
Aurora and Ivan

Gudny tar som sagt tidligere mer og mer hviletider utenfor kassa. Hun er aldri langt unna. Lager en av de små en lyd reiser hun seg og kikker lenge på de små. Om de piper litt og alt er greit legger hun seg igjen. Det fortalte meg mye om når en valp piper i hvert fall. Har den det bra så har den lov å pipe litt uten at man behøver å gi dne oppmerksomhet.

– Gudny, as mentioned, takes more and more rest times outside the box. She’s never far away. If one of the little ones makes a sound, she rises and looks at hem for a long time. If they continue making sounds and everything is okay, she lays down again. That told me a lot about when a puppy beeps/makes alot of noise at least. If it’s good then it is allowed to make these noise a bit without having to give any attention.

Hviletid - Resting
Hviletid – Resting

Jeg begynner å bli engstlig for Mr. Grey nå. Han vil ikke spise slik at jeg nå sitter og drypper mat på tunga hans hver gang han åpner munnen. Noen ganger svelger han og andre ganger lar han det bare renne ut. Vekten hans har gått ned og nå er jeg virkelig fortvilet. Alt virket så bra igår.

– I’m getting really anxious about Mr. Gray now. He does not want to eat. I drip food on his tongue every time he opens his mouth. Sometimes he swallows and sometimes he just let drip out of his mouth again. His weight has gone down and now I’m really desperate. Everything seemed so good yesterday.

God natt! – Good night!


Dato
Date

 Tid
Time
Ivan
Hvit
White
Ian
Blå
Blue
Imre
Grønn
Green
Idris
Rød
Red

Mr. Grey
Chihuahua
12.04.1919:00235204232213
14.04.1914:10261211252224
15.04.1910:00291227269243
16.04.1916:54325243302266
17.04.1914:16351  263  328  292
18.04.1914:45356  289  354  325
19.04.1911:3038530438033888
20.04.1909:2941131440936093
21.04.1922:0544934446140598
22.04.1916:5748340747241198
23.04.201923:4751441341943294

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.