Berit sitt øye – Berit’s eye

For noen uker siden fikk havnet Berit i slåsskamp og fikk bitt ut øyet sitt. Det så abolutt ikke bra ut da vi kom til veterinæren. Fikk du ikke med deg det blogginnlegget kan du lese mer om det her.

– Some weeks ago Berit got in a fight and after that, her eye stood out. It didn’t look good when we arrived at the vet’s office. If you didn’t get to read the Blog post about this you can find it here.

Stakkars Berit'n min - My poor little Berit
Stakkars Berit’n min – My poor little Berit

11.04.2019

Jeg har hatt mine mistanker i noen dager om at Berit faktisk ser på øyet som hun skadet. Hver gang jeg lar en finger komme innenfor synsfeltet på hennes høyre øye snur hun på hodet mot det. Pupillen hennes har reager like fint som på hennes venstre øye hele tiden.

– I have had my suspicions for a few days that Berit actually can see on the eye she hurt a while back. Every time I leave a finger within the field of view on her right eye, she turns her head toward it. Her pupil responds just as well as on her left eye.

Vi fjernet stingene og da ble veterinæren min veldig overrasket da hun skjønte at Berit ikke har mistet synet på øyet. Hvor godt hun ser på det vet jeg ikke, men kan med stor sikkerhet si at det gikk bra til slutt. Det høyre øyet er fortsatt litt større enn det venstre, men må bare få sagt det en gang til: Det går bra til slutt.

We removed the stitches and now my vet was very surprised when she realized that Berit hadn’t lost sight of the eye. I don’t know how well she can see but can say with great certainty that it went well in the end. The right eye is still slightly larger than the left, but I have to say it again: It ends well.

Snart tilbake til normalen - Soon back to normal
Snart tilbake til normalen – Soon back to normal

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.