Ble lurt, men fikk gave – Got fooled, but got a gift

04.04.2019

Det å stå som sild i tønne på toget eller i kø er noe jeg ikke kan fordra. Akkurat på nåværende tidspunkt ser det ut som om Gudny er tønna og innholdet er sild. For der er det trangt. Jeg tror ikke hun holder seg helt frem til søndag med å føde. Fra onsdag av er det i hvert fall veldig liten sjanse for at valpene ikke skal kunne klare seg om de blir født da.

-Standing as a herring in a barrel on the train or in line is something I cannot demand. Right now, it looks like Gudny is a barrel and the content is herring. Because there it is cramped. Her due date is the 14.th of April. I do not believe that Gudny will wait until next Sunday. I hope she will wait at least until Wednesday because then the puppies are developed enough, at least that is what I hope for.

Bulk - Bump
Bulk – Bump

06.04.2019

Gudny ser nesten litt lei seg ut om dagen. Merker at hun ar blitt mer kortpustet og at hun henger litt mer etter på turer. Det er ikke lange turene hun får nå da hun helst vil bruke opp og ned av sofaen som treningsapparat. Godt hun har et trapperinn opp.

– Gudny looks almost a bit tired during the day. Notices that she has become more short of breath and that she hangs a bit more on trips. It is not a long walk she gets now when she would rather use up and down the sofa as a training apparatus. Well, she has a staircase up into the sofa.

Magen henger - The stomach is hanging
Magen henger – The stomach is hanging

Godt det er sol og mulighet for å kose seg ute selv om det ikke blir lange så lange turer. Det er fortsatt litt snøe ute i hagen slik at hundene kan gå over gjerdet om de ønsker. Derfor stenger jeg verandaen om jeg er inne. Må jo holde et øye med dem slik at ingen forsvinner.

– Well, there is sun and the gang has the opportunity to enjoy themselves even though we do not take long long walks these days. There is still some snow out in the garden so the dogs can go over the fence if they want. That’s why I close the porch with a gate. Have to keep an eye on them so that no one disappears when they are outside.

Kosestund på verandaen - Nice time on the veranda
Kosestund på verandaen – Nice time on the veranda

Igår var jeg og trente hund og var borte en del timer. Jorunn kom hjem før meg. Da travet Gudny i hælene hennes hele tiden og ga seg ikke før hun fikk være med inn p Jorunn sitt rom. Da satt hun og stirret på Jorunn hele tiden. Jeg var hos Catharina Engebretsen og spiste på daværende tidspunkt. Til slutt kom det en melding fra Jorunn hvor det sto: «Gudny oppfører seg rart.»

– Yesterday I was training and walked some dogs and was away for some hours. Jorunn came home before me. When Jorunn came home Gudny started toact strange. She walked behind Jorunn’s heels all the time and did not give in until she got into Jorunn’s room. Then she sat and stared at Jorunn all time. I was with Catharina Engebretsen and ate at that time. Finally, Jorunn sendt me a messages that said: «Gudny behaves strange

Jeg kastet meg i bilen imens jeg ringte Jorunn og spurte hva som stod på. Jeg var redd for at Gudny hadde begynte å føde, men nei da. Da jeg kom hjem ble Gudny veldig fornøyd og fotfulgte meg istedenfor. Da vi skulle legge oss fikk Gudny ligge i senga. Hun fikk kasse i dag, men den var ikke bra nok. Gudny kom til og med, med en gave til meg da vi la oss. En Dentastix! Må bare få informere om at jeg aldri har smakt på og har ikke tenkt å smake på en slik gnageting. Det var akkurat som hun takket meg for at jeg endelig kom hjem igjen. Dette var siste dagen jeg kommer til å forlate henne hjemme alene. Valpene kan komme når som helst nå og da får hun heller være med meg de turene jeg må ut av huset. Litt må kjøpes inn slik at vi er klare for ankomsten av de små.

– I literally threw myself into the car while I called Jorunn and asked what was going on. I was afraid that Gudny had begun to give birth, but no. When I got home Gudny was very pleased and followed me instead. When we were to go to bed, Gudny got to lie there with me. She got a box today, but it wasn’t good enough. Gudny even came, with a gift for me when we were going to bed. A Dentastix! I just want you to know that I have never tasted and do not intend to taste such a gnaw thing. It was just as she thanked me for finally coming home again. This was the last day I will leave her at home alone before she gives birth. The puppies can come anytime now and therefore I rather have her with me if I have to leave the house. I need to buy some things so that we are ready for the arrival of the little ones.

Klar til å gi meg gaven - Ready to give me the gift
Klar til å gi meg gaven – Ready to give me the gift

Må innrømme at både Jorunn og jeg følte oss litt snytt. Når jeg tenker på det i skrivende stund kan det virke som om Gudny ba henne om å be meg komme hjem. Mulig jeg menneskeliggjør, men de firbeinte har overrasket meg mer enn en gang.

– Must admit that both Jorunn and I felt a bit cheated. When I think about it now while I’m writing, it might seem that Godny asked Jorunn to ask me to come home.Possibly I am humanizing, but the four-legged have surprised me more than once.

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.