4 pinner og en tønne – 4 sticks and a barrow

10.03.2019

Det er dag 28 siden vi paret Gudny med Fredrik. Jeg får stadig spørsmål fra Ingelill (eieren til Fredrik) med flere om Gudny er drektig eller ikke. Det jeg har sagt til nå er at Gudny ikke har gått helt ned bak. Altså vulvaen hennes er litt større enn vanlig. Hun er mer kosete og Mango er stadig der Gudny er. Denne gangen lå faktisk, Hilde og Tutta der også. Men størrelsen på magen tilsier at det ikke er noen valper der.

– It’s day 28 since we mated Gudny with Fredrik. I always get questions from Ingelill (the owner of Fredrik) and other whether Gudny is pregnant or not. What I have said until now is that Gudny’s vulva is slightly larger than usual. She is more cuddly and Mango is where Godny is. This time, Hilde and Tutta were actually there too. When I look at Gudny’s tummy it looks empty.

Ta vare på - Care
Ta vare på – Care

19.03.2019

Det er 37 dagen siden Gudny paret seg første gang. I dag hadde jeg en lang samtale med Astrid Krog, oppdretteren til Mango. Fortsatt kan jeg ikke si at Gudny er drektig og det fortalte jeg Astrid. Jeg tenkte at det var på tide å sende Ingelill Lanto (Eieren Fredrik) en melding og fortelle at Gudy dessverre er tom.

– It is 37 days since I mated Gudny. Today I had a long conversation with Astrid Krog, the breeder of Mango. Still, I cannot say that Gudny is pregnant and I told Astrid. I thought it was time to send Ingelill Lanto (Owner of Fredrik) a message and tell that Gudny, unfortunately, isn’t pregnant.

20.03.2019

Da jeg sto opp i dag fikk jeg midlt sagt litt sjokk. Jeg lurer på om Fredrik har vært her i natt og blåst opp magen til Gudny. Den hadde bare eksplodert! Dag 38 skulle altså være avjørende for om jeg kunne si at Gudny var drektig eller ikke. Jeg måtta faktisk ta ut selen til Gudne med over 300 meter tror jeg det var.

– When I got up today I got a little shock. I wonder if Fredrik has been here tonight and blew up Gudny’s stomach. It had exploded! Today is day 38, and now I can tell that Gudny is pregnant. I had to make Gudny’s harness bigger today. I think it was around three hundred meters.

Jeg sendte Ingelill en melding og spurte om hun hadde savnet Fredrik i natt, men hun hadde ikke det. Gudny begynner nå å se ut som ei tønne på fire pinner.

– I sent Ingelill a message and asked if she had missed Fredrik during the night. She had not missed him. Gudny is now starting to look like a barrow on four sticks.

Stor mage - Big stomach
Stor mage – Big stomach

22.03.2019

I dag hadde ikke Gudy lyst til å bli med ut og gå. Det er ikke lange turene vi tar om dagen, men litt går det jo an å gå ut av døra selv om man har rundt tre uker igjen. Meldingen var i hvert fall helt klar.

– Today, Gudny didn’t want to go for a walk. We do not take long walks these days, but it will not harm her to walk a little even though she has around three weeks left. Her message to me was not something one could misunderstand.

Klar melding - A clear message
Klar melding – A clear message

29.03.2019

Som jeg skreiv tidligere i dette innlegget så er det godt å ha en mor og støtte seg på. Mango er enda mer klengete på Gudny nå og det er helt tydelig at Gudny syntes at det var greit å ha mamma der. Hjertet smelter heltav å se hvor godt Mango passer på datteren sin i disse dag. <3

– As I wrote earlier in this blog post is it nice and comfy to have one’s mother nearby when one is pregnant. Mango guards Gudny even more now and Gudny thinks that’s nice to have her mother close. My hearts melt to see how Mango looks after her daughter these days. <3

Gudny and Mango
Gudny and Mango

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.