Virkelig skummelt – Really scary

09.10.2018

Hjemme fra tur og gjengen var visst ikke lei seg for at matmor var tilbake. Det er koselig å våkne opp til en gjeng som man vet er glad i en.

– At home from the trip and the gang was certainly not sorry that their owner was back. It is really nice to wake up to a whole gang that loves you.

Mango, Berit and Elsa
Mango, Berit and Elsa

Resten lå i fotenden, men bildene ble for mørke. – Rest of the gang lied in the bottom of the bed, but the pictures are to dark.

Hege Marie og jeg bestemte oss for å gå en tur langs Vigga ved Gran. Vigga er en liten elv. Det skulle jeg få angre på.

– Hege Marie and I decided to go for a walk along Vigga at Gran. Vigga is a small river. I should regret that.

Fantastiske høstfarger - Fantastic colors in the autumn
Fantastiske høstfarger – Fantastic colors in the autumn

Vi hadde med alle i dag slik at Colin gikk i bånd og Alvin gikk sammen med Hege Marie i bånd.

– We had everyone with us today. Colin went on a leash by me and Alvin joined forces with Hege Marie.

På slike turer skal man jo kose seg noe både Hege Marie og jeg gjorde helt til jeg hørte masse plasking. Jeg kastet et blikk rundt meg for å telle hundenene. En manglet og det var Elsa. Jeg kikket ut i elva, men så ingen. Jeg hørte bare plaskingen. Jeg skjønte at hun var elva, men klarte ikke å lokalisere henne.

– On such walks, one should enjoy one’s self, something both Hege Marie and I did until I heard lots of splashing. I glanced around to count the dogs. One was missing and it was Elsa. I looked out into the river but saw no one. I just heard the splashing. I realized she was in the river, but couldn’t find her.

Da svevet plutselig noe hvit/sort forbi meg. Det var Colin. Jeg kastet meg også ut i elva for å lokalisere hvor lyden kom i fra. Plutselig så jeg to store sorte øyne i mellom alt løvet. Jeg løp mot henne i vannet og fikk tak i henne og satt henne på land. Det var søren i meg ikke lett å se henne i blandt alle de bladene. Kan fortelle at Elsa var på land da dette bildet ble tatt. Måtte nemlig redde frøkna først.

– Suddenly something white/black floated past me. It was, Colin. I also threw myself into the river to locate where the sound came from. Suddenly I saw two big black eyes in between all the leaves. I ran towards her in the water and got hold of her and put her on the riverside. It was not easy for me to see her between all those leaves. Can tell that Elsa was on land when this picture was taken. Had to save her first.

Colin ville redde henne? - Did Colin wants to save her?
Colin ville redde henne? – Did Colin wants to save her?

En litt fortumlet og våt liten Elsa på land igjen. Pluss mine våte sko.

– A wet and bewildered Elsa on land again. Plus my wet shoes.

Våt Elsa - Wet Elsa
Våt Elsa – Wet Elsa

Vi kom oss igjennom Gran med de firbeinte. Hege Marie leide Eva, Tutta, Elsa og Alvin. Elsa med blålys. Tror nok hun skalbeholde det blå lyset på.

– We walked through Gran with the four-legged ones. Hege Marie had Eva, Tutta, Elsa, and Alvin. Elsa whit a blue light on her back. I think she will keep that blue light.

Hege Marie, Eva, Elsa, Tutta and Alvin
Hege Marie, Eva, Elsa, Tutta and Alvin

Så var det meg da! Jeg var faktisk våt til langt oppover lårene selv om det ikke så slik ut på buksa. Da vi fikk satt hundene i bilen må jeg innrømme at jeg skalv litt innabords. Godt jeg fant Elsa og at det gikk bra.

– Then it was me! I was actually wet all the way up to my thighs even though it didn’t look like it on my pants. When I had put the dogs into the car I have to admit that I was a bit shaken. I’m really glad I found her and that all went well.

Våt - Wet
Våt – Wet

God natt!– Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.