Langveisfarende besøk – Visitors from far away

17.09.2018

Hilde syntes at hun skulle ha plassen til Eva, men Eva var ikke enig siden hun lå der først. Dermed ble det en liten diskusjon på akkurat dette.

– Hilde thought she could get Eva´s space in the sofa. Eva did not agree in that since she lied there first. Then they needed to have a discussion about it.

Jeg lå her først - I was here first
Jeg lå her først – I was here first

Dermed endte både Berit, Mango og Hilde opp i stolen der Gudny lå. Så ble det en diskusjon der istedenfor. Mango stakkars prøvde å roe det hele ned med å slikke seg som best hun kunne rundt munnen. Det hele endte opp med at de sovnet i stolen sammen alle fire.

– Berit, Mango and Hilde ended in the chair where Gudny was lyin. Now they started a new discussion. Poor Mango. She tried to calm them down by licking her lips. After a while the four of them fell a sleep.

Alle flyttet seg - They all moved
Alle flyttet seg – They all moved

I dag fikk gjengen og jeg storfint besøk i fra Danmark og Mjøndalen. Sus Høpfner (Eieren til Hjørdis som var hos meg tidligere i år) og Sus Fjordside (oppdrettern til min Hilde) kom fra Danmark. Astrid Krog og Kevin kom fra Mjøndalen. Hege Marie hater å lage mat, men hun er veldig flink til det. Da nytter det ikke å si at man hater å kokkisere altså, for man blir automatsik plassert foran komfyren. Tusen takk for god mat nok en gang Hege Marie.

– Today the gang and I got visitors from Denmark and from Mjøndalen. Sus Høpfner (Owner to Hjørdis who stayed with me earlier this the year) and Sus Fjordside (the breeder to my Hilde) came from Denmark. Astrid Krog and Kevin came from Mjøndalen. Hege Marie was here and was the cook. She hates to cook, but she is a very good cook. Even though she hates cooking she made a nice meal for all of us.  Thanks a lot for great food once again Hege Marie.

De besøkende - The visitors
De besøkende – The visitors
Tutta and Hilde
Tutta and Hilde

Før vi spiste fikk alle de besøkende hundene mat. – Before we ate did all of the visiting dogs get their meal.

Matservering - Serving food
Matservering – Serving food

Godt ingen må legge seg sultne. – It is good that no one has to go to bed hungry.

Mat - Food
Mat – Food

Theo syntes det var på tide at han også fikk litt mat. Dermed la han seg i buret til Berit. Jeg har prøvd å forklare Theo minst hundre ganger at buret til Berit er litt for lite for ham, men det ser ikke ut til at han bryr seg om det.

– Theo thought it was time for him to eat too. That is why he is lying in Berit´s cage. I have tried to tell him at least a hundred times that this cage is too small for him, but it seems that he doesn´t care about that at all.

Theo
Theo

Jeg har funnet ut noe om Theo og det er at han elsker valper. Sus H. hadde med seg valpen sin Kim på rundt 4.5 mnd. Theo ble helt forelsket. Tutta derimot likte ikke Kim.

– I now know something about Theo and that is that he loves puppies. Sus H. had taken with her Kim who is around 4.5 months old. Theo fell in love instantly. Tutta, on the other hand, did not like Kim.

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.