Endelig dom for Bob i Høyesterett. (Only in Norwegian)

Nå har endelig dom for Bob kommet. Dette er en skrekkens dag for alle hunder i Norge. Skulle din hund hoppe opp på noen og lage et kloremerke eller blåmerke kan faktisk din hund forlanges avlivet fordi den er glad for å se mennesker. 

Ti år er alt denne gutten får bli, takket være to politimenn og en høyesteretts dommmer. Min mening er at Bob rett og slett ble dømt til døden fordi dette har blitt en prinsippsak. Jeg skulle ønske denne dommen ble tatt opp i EU-domstolen.

Bob
Bob

Dermed vil det si at dette er en gledens dag for alle som hater hunder eller er redde for hunder. Ser du en hund du ikke liker er det jo bare å få den til å hoppe på deg og håpe på at du får et kloremerke. Anmelde og hunden vil bli avvlivet. Det er faktisk det som er realiteten nå. Bob har blitt testet både i hue og ræva og har ikke vist et aggressivt gen en eneste gang.

Det holdt faktisk med at to personer som ikke har greie på hund sier at den var farlig. Denne gangen var det to politimenn som begge innrømmet at de ikke hadde greie på hund som sa at Bob var aggressiv.

En annen ting som nå kan skje at det er flere og flere hunder som ikke vil komme til å bli sosialisert fordi hundeiere nå vil bli enda reddere for at det skal skje noe, men det er vel dette øvrigheta ønsker med denne dommen i boks.

Jeg har samlet alt jeg har funnet om saken i innleggene nedenfor. 

Høyesterett: Hunden Bob må avlives. Jeg har hentet ut alt jeg fant om domsavsigelsen til hunden Bob i dag den 07.06.2018.

Dagbladet – NRK – Aftenposten – NOAH 

Tidligere innlegg.

Demonstrasjon for hunden Bob. 24.05.2018

Bob venter fortsatt. 04.04.2018

Høyesterett for Bob. 01.11.2017. 

I dette innlegget står hendelsesforløpet til episoden med Bob:    Hvordan kan denne paragrafen i Hundeloven gå mot Bob? 09.09.2017

Nå er Bobs rettsak over. 08.09.2017

Blir Bob Frikjent? Post fra 06.09.2017

Dette er fra Facebooksiden til en venn av Bobs eier som beskriver hendelsesforløpet. 02.11.2015

3 kommentarer til «Endelig dom for Bob i Høyesterett. (Only in Norwegian)»

    1. Ja, jeg ble skikkelig lei meg. Trist at en hund som har blitt testet og bevist ikke aggressiv må bøte med livet fordi den er leken. 🙁

  1. Det her er for jævelig . Jeg føler med hundeeieren og Bob som ikke fikk en rettferdig dom. Jeg har selv hatt hunder både små og store raser og vet hvor fort gjort det er å få klormerker under lek eller at de hopper opp. Tåler enn ikke det er man en stor pingle. Norge tar for lett på slike skader og går den letteste veien å avlive i stedet for å gi hunden en rettferdig dom. Det lovverket bør endres. Tenk om vi kunne ha gjort det samme med kriminelle som gjør grusomme handlinger mot andre mennesker og dyr. Dyr har også rettigheter og skal ikke bli nødt til å leve i frykt for å bli avlivet bare fordi noen er redd for dem. Gå i terapi og lær mer av uvitenheten deres. Hunder er menneskes beste venn om dere virkelig vil bli kjent med en fantastisk skapning i stedet for å stikke halen mellom beina å dømme dyret opp og ned. Skam dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.