Bob venter fortsatt – Bob is still waiting

ONLY IN NORWEGIAN. Jeg har skrevet om Bob tidligere og linkene til de innleggene ligger nederst. Bob har det heldigvis bra og nå er det kun to måneder igjen til saken hans skal opp i Høyesterett. Det er nesten så jeg ikke klarer å vente på utfallet. Blir Bob avlivet har vi fått et problem til angående hund. Det vil si at er hunden din for glad og klarer å klore et menneske kan den faktisk avlives.

– This blogpost is about a Norwegian dog that is taken from its owner and put in a kennel. The dog has not bitten anybody it was just too happy when he greeted a person. I have chosen to write this blogpost only in Norwgeian.

Påskehilsen fra Bob
Påskehilsen fra Bob

Bobs egen påskehilsen kan du lese her.

Hvordan kan denne paragrafen i Hundeloven gå mot Bob? (Only in Norwegian)

Nå er Bobs rettsaken over (Only in Norwegian)

Blir Bob frikjent? (Only in Norwegian)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.