Mikkels første mønegang – Mikkel’s first A-frame walk

Jeg ble så stolt av Mikkel i dag. Han gikk vippa på full høyde igjen, men ikke med fullt smell hver gang. Jeg holder igjen litt på vippa innimellom slik at han ikke vet når det er fullt smell. Han går den helt frivilling. Dermed startet vi på mønet i dag.

– I’m so proud of Mikkel today. He is walking the Teeter Totter of full height, but with a helping hand to stop it so it is softer when he goes over the tipping point and land the Teeter Totter. He walks it voluntary. Now we started on the A-Frame.

Mikkel klarte det igjen - Mikkel did it again
Mikkel klarte det igjen – Mikkel did it again

Etter cirka ti gjentakelser gikk han mønet på denne måten. Vi kan ikke løpe, bare gå rolig slik at han får tid til å tenke over hva han skal gjøre. Nå må vi også begynne å passe på feltene som er på vippa, mønet og bommen. Feltene er de røde delene på mønet.

 After about ten iterations, he went on the A-frame by himself. We can not run yet, just walk so that he got the time to think about what he is doing. Now we have to watch out for the up-color that is red on each side of the Teeter Totter, A-frame and Dog walk.The Up-colours is the colored red on these obstacles. They can have a different color also.

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.