Hunder og nyttårsraketter – Dogs and New year firecrackers

Jeg ønsket å sjekke hvordan de tre nye hundene i huset ville reagere på smellene i fra raketter. Dermed ble det et søk på YouTube og da fant jeg denne filmen.

– I wanted to check how the three new dogs in the House would react to the sound from the new year firecrackers. I on YouTube and then I found this video.

Klokka var vel rundt fire igår ettermiddag da det var noen som skjøt opp raketter. Ikke den helt store reaksjonen fra noen her. Colin var på besøk og begynte å bjeffe litt og da fikk han med seg de andre kjeftsmellene her i huset inklusiv meg. Jeg akter ikke å gå rundt og be dem holde kjeft i kveld klokken 24:00.

 – Around four PM yesterday someone fired up some new year firecrackers. Not the big reaction from anyone here. Colin was visiting and began to bark a little and then he got the others to start barking also including me. I’m not going to go around and bark at them to get them to shut up tonight at 24:00.

Dette var reaksjonen på gjengen her i huset i dag da jeg satte igang videoen. Jeg vil spille denne videoen flere ganger i dag med lange pauser i mellom slik at det ikke blir et sjokk for de nye hundene i kveld. Jeg starter vel egentlig litt seint med dette, men bedre seint enn aldri.

– This was the reaction when I started the video. I will lett this video play several times today with breakes inbetween so that the new dogs won’t get a shock when it starts tonight. I should have started sooner, but better late than never.

Godt nytt år! – Happy New Year!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.