Hjemmelaget potesalve – Homemade pawoinment

Ingredienser:

2 ss Rapsolje

10 gr bivoks

Smelt dette i microbølgeovnen (ca 2 min). Fordel det i beholdere: F. eks. Kakeformer, krukker, lepomade-hysltre etc. Får du tak i hjemmeprodusert tjære er dette ypperlig å putte i potesalven. Jeg bruker selv potesalve med tjære i til mine når de har såre poter.

Ingredients:

2 canola oil

10 gr. of beeswax

Melt this in the microwave (ca 2 min). Put it into containers: Eg. Cake tins, jars, lip balm-container etc. If you can get a hold of home-produced tar is this a great thing to put in the ointment. I use it with tar then my dogs has sore paws.

 

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.