Min mor – My mother

I dag var Mango og Elsa med når jeg hentet min mor. Hun skal være her i noen dager sammen med hundene og meg. Litt liv får de nok lagd for henne også tenker jeg. I dag spiste Elsa litt til frokost. I kveld skal jeg ikke gi henne mat i buret siden hun ikke føler seg trygg nok til å spise der selv om alle de andre er i sine bur.

– Today was Mango and Elsa with me when I picked up my mother. She’ll be here for a few days with the dogs and me. A little life they will make for her too I guess. Elsa ate a little bit brekfast today. Tonight I will not give Elsa food in her cage because she does not feel safe enough to there even though the other dogs are in their cages when they eat.

Mamma hadde nesten ikke fått satt seg før Gin var i fanget hennes. Den lille løvinnen Elsa satt under spisebordet og så bare forurettet ut over at jeg hadde dratt en ny person inn i huset.

– Mom got to sit down before the Gin was in her lap. The little lioness Elsa placed herself under dining table and then just wronged out over that I had gotten a new person in my home .

Ulla and Gin
Ulla and Gin

Mango passet godt på da mamma smurte seg mat. Det kunne jo komme noe godt ut av det.

– Mango kept a close eye on my mom while she smeared butter on her food. Mango could, of course, get a treat out of it.

Ulla, Mango og Jorunn (min søster) - Ulla, Mango and Jorunn (my sister)
Ulla, Mango og Jorunn (min søster) – Ulla, Mango and Jorunn (my sister)

Jeg hadde satt vekk noen av hundene slik at mamma fikk spise det meste av måltidet i fred. Da måltidet var over var Berit på plass med en gang og det var fint for da fikk mamma trent fingrene sine ved på klø Berit på magen.

– I had put away some of the dogs so that my mom got to eat most of your meal in peace. When the meal was over was Berit in place right away and it was fine for then my mom got to train her fingers by scratch Berit on her stomach.

Berit, Ulla and Jorunn
Berit, Ulla and Jorunn

Da mamma skulle legge seg ville hun ha et par hunder i senga. Det fikk hun da lov til, til Berit og Mango’s store glede. Jeg hørte skravling fra soverommet til langt på natt som mamma og hundene må ha storkost seg.

– When my mom was going to bed, she wanted to have a couple of dogs in the bed with her. Of course, she was allowed to, to Berit and Mango’s great joy. I heard my mom chatter from the bedroom late into the night.  Mama and the dogs must have great time.

Berit and Mango
Berit and Mango

Elsa likte ikke min mor. Dette viste hun veldig ved å holde seg på god avstand. Mamma går med gåstol/krykker inne så det var mulig at det var det som skremte mest. Jeg lot Elsa bare være og prøvde ikke på noen måte å sette Elsa i fanget til mamma.

– Elsa did not like my mother. She showed that by keeping a distance. Mom uses a walker/crutches inside when she walks and it was possible that it was what scared Elsa the most. I let Elsa do what she wanted and did not try to put Elsa in my mom’s lap.

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.