Den lille løvinnen Elsa – The little lioness Elsa

Det stikker en del fremmede hunder innom døra her i løpet av et år, men jeg har aldri opplevd dette før. 🙂

– My gang and I has several alien dogs visiting us during a year, but I have never experienced this before. 🙂

Elsa har nok et drikkeproblem også for jammen kom hun med vin og sjokolade. Jeg spurte eieren om hvor mye Elsa pleide å får hver dag. 😉 Tusen takk til eier for vin og sjokolade.

– Elsa has a drinking problem also because her owner had packed some wine and chocolate in Elsa’s bag. I asked the owner about how much Elsa used to get every day. 😉 Thank you to the owner for wine and chocolate.

Godteri - Goodies
Godteri – Goodies

Hege Marie hadde nesten ikke fått satt seg en gang før disse to var på plass da hun kom på besøk. – Hege Marie didn’t almost got to sit before these two was in place.

Velkomst - Welcoming
Velkomst – Welcoming

Elsa har nå begynt å vokte meg. De andre holder seg litt på avstand. Etter dette bildet var tatt så satte jeg Elsa ned på gulvet. Vokting vil jeg ikke ha noe av. – Elsa started to gurad me. The other dogs keep a distance. After this picture was take I put Elsa down on the floor. I will not let her guard me.

Elsa, Gudny and Eva
Elsa, Gudny and Eva

Berit hadde helt andre ting å vokte. Jeg må passe å ikke glemme strikketøyet på et sted hvor Berit kommer til for da blir det stjålet med en gang.

– Berit has something else she is guarding. I can not forget my knitting at a place where Berit can reach it. That is the same as telling Berit that she can steel it.

Berit
Berit

Elsa ble satt ned på gulvet da hun ikke tillot de andre å komme bort til meg for å legge seg på fanget. Berit, Mango og Hilde var snare til å legge seg på fanget da de skjønte at de fikk lov av meg. Det tok ikke så lange tiden før Elsa var på plass igjen også, men de tre damene mine slapp henne ikke opp på fanget. Elsa fikk kun lov til å ligge inntil beinet mitt. Berit, Mango og Hilde sa tydelig i fra om hva de mente med slik oppførsel. Måten de gjorde det på var med blikket og måten de trykket seg ned i fanget på. Eva holdt seg i andre sofaen.

– Elsa was put down on the floor when she didn’t allow the others to come up to me to lie down on her lap. Berit, Mango and Hilde were quick when they jump onto my lap when they realized that they were allowed to by me. It didn’t take so long time before Elsa was in place again as well, but the three ladies didn’t allow her to get onto my lap. Elsa was only allowed to be next to my leg. Berit, Mango and Hilde clearly told her by using their eyes and press their head down into my lap what they meant by such behavior she had shown them. Eva remained in the other sofa.

Berit, Mango. Hilde and Elsa
Berit, Mango. Hilde and Elsa

Jeg flyttet meg over i sofaen etter en stund og da skjedde det noe. Elsa la seg faktisk på rygg og slappet av. Det så faktisk ut som om hun koste seg. Denne gangen prøvde hun ikke å jage noen av de andre. Eva er ikke trygg på den lille løvinnen Elsa enda og det viste hun ved å legge hodet over armelent på sofaen.

– I moved over onto the sofa for a while and then something happened. Elsa lied on her back and actually relaxed. It seemed as if she actually enjoyed it. This time she did not try to chase some of the others. Eva does not like the little lioness Elsa yet and that she showed by adding the head over the armrest of the sofa.

Ny possisjon - New position
Ny possisjon – New position

Da det var sengetid var hun klar for å sove i senga igjen sammen med Mango. Mango hadde lagt seg under dyna alt. Elsa har hverken spist frokost eller kvelds i dag, men jeg tar det med stoisk ro da jeg vet at hun spiste hos Astrid igår før hun kom hit. Hun spiste forresten ikke kvelds igår heller.

– When it was bedtime she was ready to sleep in my bed together with Mango. Mango was already lying in under the quilt. Elsa has neither eaten breakfast or dinner today, but I take it with stoic calmness because I know she ate at Astrid yesterday before she came here. She did not eat yesterday evening either.

Elsa i senga - Elsa in bed
Elsa i senga – Elsa in bed

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.