Nå er Bobs rettsaken over (Only in Norwegian)

Only in Norwegian.

Så var siste dagen i retten for Bob over. Jeg har kopiert utdrag fra teksten på Bobs Facebookside. Link til siden er under bildet av Bob.

«Staten stilte med tre representanter i rettssaken begge dager. To fra regjeringsadvokaten og en fra Politidirektoratet (POD), så det er åpenbart at myndighetene (les «ærekjære byråkrater») ikke tar lett på denne saken.

Regjeringsadvokaten argumenterte for at rapportene og adferdstestene utført av de to hundefagkyndige av flere grunner ikke kan tillegges vekt. Dette er det legitimt å hevde, selv om det bryter med rettspraksis i en rekke andre saker etter hundeloven og annen rettspraksis rundt sakkyndighet.»

Jeg er i hvert fall 100% overbevist om at hadde de testene Bob har gått igjennom vist at Bob var farlig hadde regjeringsadvokaten godtatt deres tolking av gemyttet til Bob. Siden denne tolkningen gikk i Bobs favør mener regjeringsadvokaten at disse ikke skal gjelde.

Er det slik det skal være? Skal det virkelig være lov å bryte rettspraksisen i Norge?

Hunden Bob sitt bilde.

Det originale innlegget er på Bobs Facebook side finner du her.

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.