Blir Bob frikjent? (Only in Norwegian)

Jeg har lest igjennom saken om hunden Bob. Det jeg synes er skremmende er at en hund som har blitt over åtte år og aldri skadet noen må avvlives. Den var borti en dame med en klo og laget et risp.

Denne gangen er det altså ikke prat om en hund som har angrepet, men møtt en person me glede og så skal den nå få en sprøyte og sovne inn. Den har vært på kennel i nesten to på grunn av to politimenn hvorav en har innrømmet at denne ikke har noe greie på hund.

Hvorfor teller utsagnet til disse to politimennene mer enn menneskene i artikkelen nedenfor bildet fra 09. august 2017?

Bob er testet av folk som kan hund og han har som sagt vært på kennel. Kennelfolkene kan fortelle at Bob er en utrolig koselig og sosial hund. Bør ikke slikt også telle?

Jeg er veldig spent på resultatet av hva Borgarting lagmansrett kommer frem til.

Saken starter:

Torsdag 07. september 2017, kl. 09:00 og går i sal K41. Pause ca. kl. 10.45 og kl. 12.00.

Fredag 08. september 2017 kl. 09:00

JEG OPPFORDRER ALLE SOM HAR MULIGHET TIL Å MØTE OPP OG OVERVÆRE RETTSSAKEN. DET ER VIKTIG AT FLEST MULIG KAN BEVITNE DET SOM LEGGES FREM AV BEVIS I RETTEN MOT UTFALLET I SAKEN.

Merk at saken IKKE går i Tinghuset men i lagmannsretten i Keysers Gate 13 (MEN INNGANG FRA MUNCHS GATE!). Det er rett på baksiden av “Hotell Cæsar-bygget” som ligger ved siden av tinghuset.
Husk å komme presis, for dørene til rettssalen lukkes nøyaktig kl. 09:00, men hvis man kommer for sent er det mulig å komme inn i en av pausene.

LIK OG DEL GJERNE SÅ FLEST MULIG BLIR OPPMERKSOM PÅ SAKEN.

BOB TAPTE SAKEN!

Hunden Bob sitt bilde.

HVIS DENNE DOMMEN BLIR STÅENDE SÅ ER ABSOLUTT ALLE HUNDER I NORGE I FARESONEN FOR Å BLI AVLIVET SÅ SANT EN POLITIBETJENT MENER HUNDEN UTGJØR EN FARE!

Siden det nå har vist seg at man ikke kan stole på politiet i denne saken lurer jeg på hvem kan man stole på da?

Dette ble skrevet 09.08.2017.

NÅ NÆRMER DET SEG!

Hei alle Bob-venner – nå er det “bare” 4 uker igjen til ankesaken skal behandles i Borgarting lagmannsrett, og det som forhåpentligvis blir en god avslutning på en alt for lang, urettferdig offentlig maktovergrepssak mot Bob og hans familie.

Bob har nå hver eneste dag siden politiet på ekstremt tynt grunnlag tok ham i forvaring for nesten 2 år siden bevist hvilken fantastisk hund han er.

INGEN, inkludert flere politibetjenter som har hentet Bob på kennel for fremstilling til adferdstest, har hatt en eneste negativ ting å si om Bob.

Bob ble nemlig helt nylig nok en gang testet av både veterinær og en av Norges aller fremste kapasiteter på hundeadferd. Og vurderingene i ekspertrapporten som nå foreligger er det ikke mange hunder i Norge forunt å få! Det som gjennomgående konkluderes med på de ulike testmomentene er at Bob er “Trygg og vennlig”. Bildet er fra testen der Bob holdes av politibetjenten mens veterinæren “bretter” leppa hans til side for å sjekke helsetilstanden i munnen hans – mens Bob gladelig finner seg i det!

Vi kan referere et par konkrete punkter fra adferdstesten:

A) Aktiv lek med en leke – som brått skal avsluttes der man ber Bob legge seg ned:

Vurdering: Bob blir med i leken, vennlig og glad. Roer seg ned med en gang, men legger seg ikke på muntlig signal. Bob vil heller kose.

B) Bob er løs, fremmed person kommer i mot, i det Bob går mot snur personen og løper unna:

Vurdering: Bob legger seg rolig ned. Han viser ingen interesse for personen. Bob lunter etter når personen løper unna, men ser så en ball som er mer spennende. Han henter ballen og løper mot et annet område der det ligger en ball til.

Og slik forløper testpunkt etter testpunkt.

Adfersekspertens oppsummer sitt generelle intrykk av Bob slik: Hunden gir inntrykk av å være en meget trygg, tillitsfull, vennlig og omgjengleig hund.

Hva mer må Bob bevise for å få rettferdighet?

SÅ tusen takk igjen alle sammen som har fulgt oss og støttet Bob i denne lange, lange tiden!

Hunden Bob sitt bilde.

Du finner originalteksten til det som står her og flere opplysninger om saken på denne siden på Facebook.

God natt! – Good night!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.