Vanningsautomat – Waterdispenser

Dette synes jeg var en smart idé for varme solrike dager. Man kan for eksempel fylle vandispensertanken nesten full med vann og legge i fryseren. Fyll karet med vann og sett vandispensertanken med det frosne vannet i karet. Pass på at vannet som er i karet går over huller nederst på vandispensertanken. Dermed har hunden kaldt vann hele dagen og det vil ikke renne over. 

– This, I think was a smart idea for warm sunny days.  For example,  fill the water dispenser nearly full with water and put it in the freezer. Fill the water dispenser with water and put the water dispenser with the frozen water into the tray with water. Make sure that the water in the tray goes over the hole at the bottom of the water dispenser. Now the dog will have cold water all day and it will not drain. 

Denne karen har mange andre løsninger også på å lage vannautomat for dyrene. – This guy has a lot of other solutions also on making other types.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.