Lekedag – Playday

Timmy (Bjørn) stortrives sammen med valpegjengen jeg tok med meg hjem igår. Det lekes, løpes, gnages, kjeftes og soves akkurat slik det skal gjøre når man har valper sammen. Det var ekstra stas å få leke med mamma Hilde igjen.

– Timmy I enjoys being together with the puppy gang I took home with me yesterday. They play, runs, gnaws, bark and sleeps exactly as they should do when one has puppies  in the house. It was extra fun to see Timmy playing with his mom Hilde again.

Alle virker litt slitne i dag, samt at det har vært litt varmere i dag. For å gi alle valpene en liten overraskelse satte jeg kyllingene ut i en liten binge. Både kyllingene og valpene syntes det var spennende.

– All of the dogs both puppies and grown pus seems a little tired today, as well as that it has been a little bit warmer. I surprised the puppies a little by I putting the chickens out in a little pen. Both the chickens and the puppies thought it was exciting. 

Dette likte dem - They loved this
Dette likte dem – They loved this

Jeg måtte en tur på et sted som alle må innimellom. Da jeg var ferdig hørte skjærene skrek ute og at Berit bjeffet. Det var nesten så jeg løp med buksa nede for å komme meg ut og sjekke. Selvfølgelig var Fru Ville Fart oppe på gjerdet. Jeg skjønte at hun hadde vært og jaktet på kyllingene. Berit hadde nok jagd henne, men jeg vet ikke hvorfor skjærene skrek så fælt, men de ble stille da jeg kom ut. To av kyllingene var utenfor bingen. Det har hatt flaks. Så neste gang jeg ikke kan se etter de små i et par minutter blir de stengt inn i buret før jeg må inn. Jeg må takke både skjærene og Berit for at alle kyllingene lever.

– I had to go to a place that all need to once in a while. When I was done I heard two Magpies screaming and Berit barked. It was almost so I ran with my pants down to get out and check. Of course, Mrs. Ville Fart sat up on the fence. I realized that she had been chasing the chickens. Berit had probably chased her, but I do not know why the Magpies screamed so bad, but they went quiet when I came out. Two of the chickens were outside the pen. They was lucky. So the next time I leave the small once for a few minutes they will be closed into the cage before I leave them. I have to thank the Magpies and Berit that the chickens live.

Hva? - What?
Hva? – What?
Balder satt lenge og studerte dem - Balder sat there for a long time and studied them
Balder satt lenge og studerte dem – Balder sat there for a long time and studied them

Godt med en gnagevenninne. Tusen takk Ingunn for beina. Hundene elsket dem. – Nice with a gnawfriend. Thank you Ingunn for the bones. The dogs loved it.

Gnage sammen - Gnawed together
Gnage sammen – Gnawed together
Eva elsket dette hun også - Eva loved it too
Eva elsket dette hun også – Eva loved it too
Alle fikk smake etter tur - All got to taste
Alle fikk smake etter tur – All got to taste

Foran: Balder i trappa, fra venstre: Timmy, Linnea. Over hodet på Timmy er Hilde, Gudny synes så vidt over hodet på Linnea. Gin i midten og Eva bakerst gnagende.

– Front: Balder in the stairs, from the left: Timmy, Linnea. Over the heads of Timmy is Hilde, Gudny is over the head of Linnea. Gin in the middle and in the back is Eva.

Solbading - Sun bath
Solbading – Sun bath

Dette var siste turen ut for i kveld før kveldsmaten ble servert. For en fart det er på disse små. Jeg rakk nesten ikke å få dem med i filmen der de løp. Timmy var i dette øyeblikket lykkelig uvitende om at det finnes flere valper her i verden han skal møte disse dagene.

– This was the last time out for tonight before the eveningmeal was served. What a speed these little once have. I almost did not get in the movie because they ran so fast. Timmy was in this moment blissfully unaware that there are more puppies here in the world he’s going to face these days.

Det er ikke lett å holde følge med Timmy - It is not easy to keep up with Timmy
Det er ikke lett å holde følge med Timmy – It is not easy to keep up with Timmy
Jeg prøvde å ta et ordentlig bilde imens de lekte, men... - I tried to get a nice photo of them while they was playing, but...
Jeg prøvde å ta et ordentlig bilde imens de lekte, men… – I tried to get a nice photo of them while they was playing, but…

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.