Renvasket seng!?!?!? – Clean bed!?!?!?

Solen skinte og gjengen fant en fin plass for å vente på at sola skulle la sine stråler varme plassen de var i. Det var kun en som følte seg alene og forlatt da mamma´n hans ikke ville være på samme nivå som sønnen Timmy (Bjørn). Det er ikke lett å være liten og ikke nå opp til samme nivå som de andre. 

– The Sun was shining and the gang had found a nice place to wait for the Sun to shine.. It was one that felt alone and abandoned when his mom wouldn`t be on the same level as her son Timmy (Bjørn). It is not easy to be little and not get up to the same level as the others. 

Etterlatt - Left behind
Etterlatt – Left behind

Fru Ville Fart ville ut og Timmy var på plass med en gang, men denne gangen var ikke Fruen i et vennlig humør. Timmy måtte pent snu for hun gadd ikke å godta at han prøvde å bite henne i beina. Jeg hadde jo tross alt gredd henne litt. Har igjen brystkassa og magen.

– Mrs. Ville Fart (Mrs. Wild speed) neede to go out and Timmy was in place right away, but this time the Lady wasn´t in a friendly mood. Timmy had to neatly turn around because she didn’t bother to accept that he tried to bite her in the legs. I had, after all, be combed her a little. The rest that needs to be combed is her chest and stomach.

Fru Ville Fart og Timmy - Mrs. Ville Fart and Timmy
Fru Ville Fart og Timmy – Mrs. Ville Fart and Timmy

Klesvasken her i huset henger ikke trygt lengre. Den får god hjelp ned av stativet av en liten krabat på fire bein og henger ikke like lenge som før.

– My laundry is not safe anymore. It gets good help from a little rascal on four legs and does not hang as long as before.

Min klesvask, Timmys leketøy - My laundry, Timmy´s toy
Min klesvask, Timmys leketøy – My laundry, Timmy´s toy

Det er mulig han ønsker seg renvasket seng, ikke veit jeg! Ned kom den i hvert fall. – It is possible he wants clean bed, I don’t know! Down it came.

Seng? - Bed?
Seng? – Bed?

God natt! – Good night!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.