Timmys første skogtur – Timmy´s first walk in the forrest

En gammel kjenning til innom og hilste på. Siden formen min er litt vel dårlig nå bestemte Hege Marie og jeg oss for at vi skulle gå en tur slik at jeg fikk myknet kroppen litt. Angrer litt på det nå i skrivende stund, men, men…

– Today Sunday, came yet another old acquaintance to stop by and visit us. Since my body hurts now had Hege Marie and I decided to go for a walk. I hoped that would help. I regret it a bit now when I´m writing, but, but …

Mango, Hilde og Timmy i et bur. Berit, Gudny og Gin i det andre buret.

– Mango, Hilde and Timmy in one cage. Berit, Gudny and Gin in the other cage.

Klar for tur - Ready for a walk
Klar for tur – Ready for a walk

Eva hater å være med i bil hvis hun ikke ligger i bur. Denne gangen satt hun fast i bilbeltet og det så nesten ut som om vi hadde banket henne der hun satt. Teddy sov så han brydde seg ikke.

-Eva hate to be in a car if she is not in her cage. This time she was linked to the seatbelt. It almost looked as if we had beaten her when she sat in the seat. Teddy slept so he did not care.

Eva
Eva

Timmys første båndtur. Han gikk vel i omtrent to – tre minutter. Da fikk han sitte i en sekk for hunder.

– Timmy first walk in a leash. I let him walk for about two to three minutes. Then he got to sit in a sack for dogs.

Gin, Gudny, Mango, Berit, Hilde and Timmy
Gin, Gudny, Mango, Berit, Hilde and Timmy
Timmy i "sekken" - Timmy in the "sack"
Timmy i «sekken» – Timmy in the «sack»

Hilde ble kald på beina så Hege Marie bar henne litt. – Hilde was cold on her legs so Hege Marie carried her a bit.

Hilde, Hege Marie, Teddy and Berit
Hilde, Hege Marie, Teddy, Berit, Gudny and the tail of Eva
Vi fant våren - We found the spring
Vi fant våren – We found the spring

Hege Marie, gjengen og jeg fant et vann som vi vandret over. Ute i det vannet fant vi en øy hvor våren hadde åpnet en liten mosekledd åpning for oss. Timmy ble helt forundret da jeg satte ham ned. Han ble bare sittende og se rundt seg. Det var  første gangen han så slikt grønt underlag av mose og litt lyng.

– Hege Marie, the gang and I found a lake that we wandered over. Out in the lake, we found an island where the spring had opened a small place where there were moss. Timmy was totally amazed when I put him down. He was just sitting and looking around on the moss. It was his first time he saw such a green surface of moss.

Timmy er forundret - Timmy is puzzled
Timmy er forundret – Timmy is puzzled
Timmy and Hilde
Timmy and Hilde
Timmy fikk til og med smake en liten pinne - Timmy got to taste a little stick
Timmy fikk til og med smake en liten pinne – Timmy got to taste a little stick

Timmy ville ikke ned i sekken igjen. Han hadde nok gått hele runden om han hadde fått lov, men det er farlig for slike små å gå for langt så ned i sekken måtte han. Dette på grunn av at kroppen hans ikke er klar for lange gåturer. Han fikk løpe løs på øys i rundt ti minutter og det var nok for en slik liten krabat.

– Timmy would not get down in the bag again. If I had let him he would have walked himself. It is dangerous for such a small puppy to walk too far, so down in the bag he had to go. The reason is hat his body is not ready for long walks. He had run loose on the island for about ten minutes, and that was enough for such a small rascal. 

Tilbake i sekken - Back in the sack
Tilbake i sekken – Back in the sack
Nå er Timmy trøtt - Timmy is tired
Nå er Timmy trøtt – Timmy is tired
Nå sovnet han - And now he fell asleep
Så sovnet han – And then he fell asleep

Timmy og gjengen fikk noen kjeks da de kom hjem. Jeg deler ikke mat eller godbiter opp i små biter om det ikke er i treningssammenheng.

 Timmy and the gang got some biscuits when they came home. I do not split food or treats into small pieces if it is not in the training context.

Kjeks - Biscuits
Kjeks – Biscuits

Grunnen til at jeg ikke har skrevet hver dag i bloggen min er at fingrene mine er så vonde for tiden. Derfor tenkte jeg at det å strikke litt i kveld etter turen var en god idé. Den som fikk gjennomgå på grunn av den strikkinga var Berit.

– The reason why I have not written every day in my blog is that my fingers are so painful for the time. Therefore, I thought that it was a good idea to knit a bit after the walk, maybe my fingers would get better. The one that got it because of the knitting was Berit.

Stakkars Berit - Poor Berit
Stakkars Berit – Poor Berit

Mango, Gin og resten av gjengen slapper av etter kveldsmaten

Mango, Gin and the rest of the gang is sleeping after the eveningmeal.

Mango and Gin
Mango and Gin

I kveld har Timmy (Bjørn) vært helt gal. Jeg skulle feste trådender på strikketøyet mitt, men det kunne jeg visst la være med den krabaten flygende rundt. Etter å ha spist på sofaen, spisebordet, ertet Berit og Mango som satt i bur med maten sin og forsøkt å dra ned gardinen skjønte jeg at han måtte på do. Jeg var raskt borte ved verandadøra og snudde meg for å rope på Timmy (Bjørn) slik at han skulle følge med meg ut. Da satt han der og dreit midt foran grinda til valpebingen. Ja, ja, neste gang får jeg ta ham på armen med en gang og bære ham med meg ut. 

– Tonight has Timmy (Bjørn)been totally crazy. I was going to fix some thread ends on my knitting, but it looks like I could stop that project as the little guy was running around here. After eating on the couch, dining table, teased Berit and Mango who sat in their cage with their food. Then tried to pull down the curtain I realized that he had to go out and do some business. I was at the veranda door, opened it and turned towards Timmy (Bjørn) and called him so that he would follow with me outside. Not this time, he sat in in front of the gate to the puppy pen. Yes, Yes, next time I’ll pick him up and carry him with me. 

God natt! – Good night!

 

2 kommentarer til «Timmys første skogtur – Timmy´s first walk in the forrest»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.