Doblet vekten – Doubled his weight

Jeg matet Hilde og Hilde ga maten videre i form av melk til den lille flodhesten sin. Han har blitt så stor. I dag doblet han fødselsvekten sin. Jeg klarer nesten ikke å holde ham med en hånd lengre. Guri land, hvor ender denne på vektskalaen når han blir voksen?

– I fed Hilde and Hilde fed her little hippo milk. He grown and he is big. Today he doubled his birth weight. He is starting to be too big to lift with one hand. I say WOWs, where will his growth ends on the weight scale when he becomes an adult?

Den lille flodhesten - The little hippo
Den lille flodhesten – The little hippo
Vil han noen gang gå som en hund? - Will ever be able to walk normal as a dog?
Vil han noen gang gå som en hund? – Will he ever be able to walk normal as a dog?

Stort sett må jeg ut hver dag og plukke bikkjemøkk bak i hagen og i dag var intet unntak. Jeg gikk jo ut i fra at etter å ha gjort dette i cirka 30 år så var det noe jeg kunne. Kanskje det er på tide med kurs i opplukking av møkk i bratte gresskledde skråninger. Jeg klarte det ikke i dag. Måtte faktisk gi opp. Hele møkkajobben endte med et stort au. Jeg labbet ut som vanlig i crocks. Ja, du leste riktig i crocks og startet selvfølgelig i den bratteste enden. Jeg hadde mobilen hengende i genserhalsen, rive og spade i hendene. Var det så lurt? «NEI.» Nå har jeg vondt i kneet og venstre skulder. Jeg er ikke vant til å bryte armene så raskt over hodet eller å kaste meg ned i knestående i en iskleddmedsnøoppåskråning. Kan love dere at det er glatt og crocks er veldig raske til å slippe taket når man minst venter det.

– I have to remove the number two that the dogs leave behind in the garden and today was no exception. I have removed this shit for about 30 years now and thought this was something I was good at. Maybe it is the time to go to a class and learn how I should not do it in steep grassy slopes. I didn´t do it right today. Actually I had to give up. The whole shit job ended with a huge ouch. I walked out as usual in my crocks. Yes, you read that right in my crocks and started at the steepest end. I had my phone hanging in the sweater neck. A grate and a shovel in my hands. So, was it a good idea? «NO.» Now I have a bad knee and left shoulder. I’m not accustomed to through my arms quickly up in to the skye and in the same time throw me knee in to the icecoveredslopewithsnowontop. I can promise you that it was smooth and crocks are very quick to let go of the ground when it´s ice under them.

Mitt pene kne - My lovely knee
Mitt pene kne – My lovely knee

Nå har jeg klaget nok, akkurat nok til at du kanskje synes litt synd på meg.

Now I have complained enough, just enough so that you might feel a little bit sorry for me.

God natt! – Good night!

Vekt på valpenPuppy´s weight
05.01.2017
23:40 460 gr.
11:40 440 gr.
04.01.2017
23:40 411 gr.
10:20 393 gr.
03.01.2017
23:30 386 gr.
12:55 355 gr.
02.01.2017
21:40 326 gr.
14:48 315 gr.
01.01.2017
20:00 283 gr.
13:54 278 gr.
31.12.2016
18:45 253 gr.
12:20 252 gr.
30.12.2016
23:13 244 gr.
17:05 230 gr.
13:18 230 gr.
FødselsvektBirth weight 226 gr.

 

4 kommentarer til «Doblet vekten – Doubled his weight»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.