Pote i pote – Paw in paw

Det å få lagt seg er egentlig ikke noe problem her i huset, men det å få lov til å sove er en helt annen ting. Hilde hadde bestemt oss for at tiden for kos var kommet. Må innrømme at jeg ikke hadde så mange valgmuligheter. Hun bestemte til og med hvordan hun skulle klappes. Hun ga seg ikke før jeg gjorde det riktig.

– Getting in to bed is not the problem here in this house. To be allowed to sleep is a whole different thing. Hilde had decided that it was cuddle time for her. i must admit that I hadn´t many options to choose from. She decided how she was going to be petted. She did not give in before I did it correctly.

Jeg tok med alle de store på tur i dag slik at de skulle få løpt litt uten å måtte ta hensyn til de små. Catharina sine og Shaka fikk også være med. Det er ikke alle bilder som blir like vellykkede, men kan kan bevise med dette bildet at de ikke var bedre enn griffene til å holde avstand. I hvert fall var de det da jeg tok fra mobilen og skulle ta bilde. Innen den var klar så var de på vei i alle retninger. Jeg har mange slike bilder av hvor hundene har vært. 

– I took all the big dogs for a walk and let the small once stay at home. The the big once didn´t have to pay any attention to the small dogs and run them over. Catharina´s dogs, Shaka, Brage and Eva was those I had with me. I love to photograph the dogs, but it isn´t always a success. Sometimes the picture only shows where the dogs has been, not where they are. I have a lot of those picture and has deleted almost everyone of them. I just wanted to show you one before they run of and no part of dogs were showing. Lucky me!

Alle hadde vært ved beina mine - All of them had been there with my feet.
Alle hadde vært ved beina mine – All of them had been there near by my feet.

Denne gjengen kan gyven fra de fleste. De løp som villdyr og hadde det nok veldig morsomt. 

– This crazy gang runs around like wild animals.

Kelly (BLue Merle), Odin, Brage, Shaka and Eva
Kelly (BLue Merle), Odin, Brage, Shaka and Eva

Anna likte ikke all denne løpingen og sto avventende igjen for å finne ut om jeg mente å gå i den retningen sammen med villdyrene. Det kunne jo være en muliget for at jeg snudde. Anna er mamman til Kelly, Odin, Brage og Eva.

– Anna didn’t like all this running, and stood pending to find out if I meant to go in that direction together with those wild beasts. It might be a opportunity that I turned around and walked back the same way as we came. Anna is the mum to Kelly, Odin, Brage and Eva.

Anna
Anna

Hilde har blitt mor og det er helt tydelig. Det er så godt å se blikkene hun sender valpen sin. Det lyser morskjærlighet ut av dem. 

– Hilde has become a mother and it is very evident. It is so good to see the glances she sends her puppy. Her eyes illuminates the motherly love.

Poten hans er på størrelse med neglen på pekefingeren min - His has the same size as the nail on my forefinger.
Poten hans er på størrelse med neglen på pekefingeren min – His paw has the same size as the nail on my forefinger.
Pote i pote - Paw in paw
Pote i pote.  – Paw in paw
Holde poter - Holding paw
Holde poter – Holding paw

Hilde er litt kilen under potene så nå var nok nok. – Hilde is a little ticklish under her paws and now enough was enough.

Nok er nok - Enough is enough
Nok er nok – Enough is enough
Stor?!?!?! - Big?!?!?!
Stor?!?!?! – Big?!?!?!
Griffegjengen og Berit sier natta - The Griffgang and Berit says good night
Griffegjengen og Berit sier natta – The Griffgang and Berit says good night
Brage og Eva sier god natt - Brage and Eva says good night
Brage og Eva sier god natt – Brage and Eva says good night

God natt! – Good night!

Vekt på valpenPuppy´s weight
04.12.2017
23:40 411 gr.
10:20 393 gr.
03.01.2017
23:30 386 gr.
12:55 355 gr.
02.01.2017
21:40 326 gr.
14:48 315 gr.
01.01.2017
20:00 283 gr.
13:54 278 gr.
31.12.2016
18:45 253 gr.
12:20 252 gr.
30.12.2016
23:13 244 gr.
17:05 230 gr.
13:18 230 gr.
FødselsvektBirth weight 226 gr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.