Hilse – Greet

Da jeg la meg igår hang Hilde over kanten og viste tydelig at nå var det på tide med litt kos.

– When I got in to bed last night was Hilde ready for some cuddling.

Kos meg - Cuddle me
Kos meg – Cuddle me
Hilde har klemt han inn til veggen - Hilde clamps him in to the wall.
Hilde har klemt han inn til veggen – Hilde clamps him in to the wall.
Hun vet hvor han er - She knows where he is
Hun vet hvor han er og når han våkner behøver han jo bare å snu hodet for å spise – She knows where he is. When he wakes up he only has to turn his head and eat.

I dag våkent jeg først. Hilde hadde ikke tenkt å stå opp siden hun har holdt på å grave gullgutten sin våken flere ganger. Hun vil tømmes og han vil sove. Han er jo så mett, men Hilde forstår ikke det.

– Today, I woke up first. Hilde was not going to get up. She was tired and I can understand why. She has tried to dig her hippo awake several times to night. She wants him to empty her breasts. He is too full, but Hilde tries anyway. 

Stakkars både han og Hilde. Kan fortelle deg at det er ikke mye lyd i flodhesten og det skjønner jeg godt så mett som han er. Tror nesten at han ikke klarer å dra pusten så langt inn at han får laget noe lyd da magen er for full.

– Poor both he and Hilde. I can tell you that the hippo is a very quiet little guy. I can understand why, because he is full all the time. I don´t think he can breath so deep that he can make any sound because his stomach is full.

Jeg må være en utrolig dårlig kasseskifter. Uansett hvor fint jeg synes jeg rer opp må Hilde fikse. Helst bør det øvreste laget ligge i en klump i den ene enden. Den stakkars valpen triller rundt i kassa imens Hilde ordner det slik hun vil ha det. Kanskje det er hennes måte å trimme flodhesten på.

– I must be incredibly bad at making her crate. No matter how nice I think I do it must Hilde fix. Preferably, the top layer must be dug in to a lump at one end. The poor puppy rolls around in this procedure meanwhile Hilde arranges it as she wants to have it. Maybe it is her way to trim the hippo.

Så stor - This big
Så stor – This big

Hilde må også ut på do og jeg har til nå fulgt henne ut. Det gjorde jeg denne gangen også. Litt klønete kan man si. Døren til soverommet var ikke ordentlig lukket og plutselig hørte jeg noen der inne. Jeg spurtet inn og lot Hilde være igjen på utsiden. Dette for at det ikke skulle bli noen slåssing om hun kom inn på soverommet sammen med de andre. Jeg lot Berit, Mango og Gudny får hilse på siden de var der inne. De hadde ikke oppdaget valpen så jeg tok den opp og lot dem lukte og slikke litt. Bar den også ut til Eva og Brage slik at de også fikk hilse. 

– Hilde must also go out to do some business and I have followed her out every time. I did it this time also. A little clumsy, you might say. The door to the bedroom was not properly closed and when we were outside I heard some noise from my bedroom. I sprinted in and let Hilde stay outside. I was scared there would be fighting if she came into the bedroom with the others in there. They had not detected the puppy yet so I let Berit, Mango and Gudny get to meet the little hippo since they were already in there. I picked him up and let them smell and lick a little. I took him out to Eva and Brage so that they also got to meet him. 

Berit måtte slikke en gang - Berit had to give him a lick
Berit måtte slikke en gang – Berit had to give him a lick
Gudny hadde for stor respekt og snudde hodet vekk - Gudny had hugh respect and turned her head away
Gudny hadde for stor respekt og snudde hodet vekk – Gudny had hugh respect and turned her head away
Mango ville ha ham opp i kassa og stelle ham der - Mango wanted hin in to the crate and care for him there
Mango ville ha ham opp i kassa og stelle ham der – Mango wanted him in to the crate and care for him there
Eva og Brage fikk hilse på også - Eva and Brage got to meet also
Eva og Brage fikk hilse på også – Eva and Brage got to meet also

Da Hilde kom inn igjen skjedde det noe rart. Alle hadde stor respekt for henne. Berit prøvde seg ikke i det hele tatt på noe tull, det var akkurat som om de nå forsto hva det var Hilde drev på med inne i soverommet. Ikke prøvde de å gå inn der flere ganger heller unntagen Mango, for hun mente at den valpen var hennes. Hun ble jo helt i ekstase over den lille tassen. Det skal bli morsomt med henne og den lille for i Mango har Hilde tydeligvis en snill barnevakt.

– When Hilde came in again, it happened something strange. All had great respect for her. Berit didn´t try any nonsense at all, it was just as if they now understood what it was Hilde were doing inside the bedroom. Before this meeting they tried to get in to my bedroom several times. Except for Mango she thought that the puppy should be her´s. She was completely in ecstasy over the little hippo. It will be fun with her and the little one when he can move in to the livingroom then Hilde will get a good babysitter.

Nå var Hilde ble Dronningen - And now Hilde became the Queen
Nå var Hilde ble Dronningen – And now Hilde became the Queen
Berit hadde nok likt å suge litt her. Hun bare slikket litt. Hun får holde seg til Mango - I guess Berit had loved to suck a little She only licked. She has to stick to Mango for that
Berit hadde nok likt å suge litt her. Hun bare slikket litt. Hun får holde seg til Mango – I guess Berit had loved to suck a little. She only licked. She has to stick to Mango for that.
Dronningen HIlde i denne flokken - Hilde the Queen in this flock.
Dronningen HIlde i denne flokken – Hilde the Queen in this flock.

Jeg måte bort en tur i dag og jeg kom til å være borte i mange timer. Jeg valgte å ta med meg Hilde og flodhesten. Hilde har vært der mange ganger før. Det finnes ikke dyr der og det er kun et menneske som bor i den leiligheten. Hilde ble utrolig glad for å se igjen denne personen. Hun ville helst kose hele tiden og sa tydelig i fra til personen at denne ikke måtte stoppe og kose henne. Godt gjennsynsgleden var stor.

– I had to do something that I knew would take several hours so I chose to take Hilde and the little hippo with me. Hilde has been there many times before. There are no animals there and it is only a person who lives in the apartment. Hilde was very happy to see this person again . She wanted to cuddle all the time and said it clearly to the person that it was not an alternative to stop and cuddle her. Well the reunion was great. When Hilde was finished saying hello, she went and lay down together with her little hippo again.

Hilde i reiseburet - Hilde in the crate
Hilde i reiseburet – Hilde in the crate
I bilen så det slik ut. Den er forresten varm nå - In the car they looked like this. My car is warm now.
I bilen så det slik ut. Den er forresten varm nå – In the car they looked like this. My car is warm now.

På veien ut måtte jeg vaske soveromsgulvet en vannskåla.

– On the way out I had to clean the bedroom floor with a bowl of water.

Vått gulv - Wet floor
Vått gulv – Wet floor

Zelda sier god natt her fra HadelandZelda says good night from us here at Hadeland!

God natt! - Good night
God natt! – Good night
Vekt på valpen – Puppy´s weight
03.01.2017
23:30 386 gr.
12:55 355 gr.
02.01.2017
21:40 326 gr.
14:48 315 gr.
01.01.2017
20:00 283 gr.
13:54 278 gr.
31.12.2016
18:45 253 gr.
12:20 252 gr.
30.12.2016
23:13 244 gr.
17:05 230 gr.
13:18 230 gr.
Fødselsvekt – birth weight 226 gr.

 

 

 

En kommentar til «Hilse – Greet»

  1. For første gang kan jeg se at flodhester kan være nydelige, helt til å spise opp. Vokser fort den lille …… gøy å følge med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.