Hildes drektighet dag 58 – Hilde´s gestation day 58

Hilde er ekstra klengete om dagen. Driver meg nesten litt til vanvidd. Glemmer jeg å stryke hendene mine over henne kommer hun med en labb som garantert treffer nesa eller et øye. Er det ikke en labb, kommer tunga. Hun har til og med funnet ut at hun kan sette seg helt øverst på brystkassa mi med ryggen til trynet mitt. Da kan jeg i hvert fall ikke overse henne.

– Hilde is extra clingy these days. It drives me a bit crazy. If I forget to swipe my hands over her to pet her, she comes with either a paw, which is guaranteed to hit the nose or an eye. Isn´t it a paw it´s the tongue. She has found out that if she sits on my chest with her back to my face can´t I ignore her.

I dag spiste hun ikke frokost, bare smakte så vidt på maten, middag ville hun heller ikke ha. Da kveldsmaten ble servert overså hun den pent og la seg til å sove. Vel, så får vi se imorgen da om hun spiser noe. Kanskje jeg må begynne å sjekke tempen hennes? 

– Hilde didn´t eat breakfast, dinner or the food I gave her in the evening. I hope she will eat something tomorrow. Maybe I have to start to check her temp?

Hilde har overlatt rugekassa til Gudny. Gudny bare elsker å ligge der og ha oversikten om noe skulle skje. Jeg hadde håpet at Hilde ville flytte inn i den, men nei da, Hilde skal bare ligge der jeg er. Er jeg på et pent sted ligger hun på gulvet foran meg, er jeg på kjøkkenet er hun der osv. Blir hun som Mango tro? Da måtte jeg ha med meg kassa med valper der jeg var for det var der Mango ville ha dem.

– Gudny has stolen the «incubator crate». Gudny just love to lie there. She has a good view if something is happening in the living room. I had hoped that Hilde would moved in to it, but no, Hilde are by my side all the time. If I’m on the nice place where I do business is she on the floor in front of me. If I’m in the kitchen, she is there too etc. If she is like the Mango when she had Gudny and her siblings I had to carry them to where I was. She wouldn´t stay alone with them if I weren´t in the same room. 

Gudny i rugekassa - Gudny in the incubate crate
Gudny i rugekassa – Gudny in the incubate crate

Hilde spiste en ting i dag og det var jo bra. Burde vel heller si gnagde på og det var okseøre.

– Hilde ate something today and that was good. Maybe I should say chafed on instead.

Hilde og okseøret - Hilde and the ox ear
Hilde og okseøret – Hilde and the ox ear

Mango har tatt på seg oppgaven med å passe på Hilde. Så der Hilde ligger, der ligger Mango.

– Mango´s mission these days is to look after Hilde. Where Hilde lies, lies Mango.

Gin, Mango and Hilde
Gin, Mango and Hilde

God natt! – Good night!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.