Dag 55, Valpehikke – Day 55, Puppyhiccups

Det er meldt dårlig vær her jeg bor i natt og imorgen så vi tok en times jordetur. Vi gikk ikke så langt, men jeg lot hundene løpe. Grunnen til at turen ikke var så lang var på grunn av Hilde. Hun har kun en uke og en dag til termin. Det er ikke mye snø første juledag her på Hadeland.

– The weather report sais that it will be bad weather here i live tonight and tomorrow so we took a one hour walk on the fields. We did not go far, but I let the dogs run free. The reason why didn´t walk far from my home is because of Hilde. She has only a week and one day to her term. There is not much snow Christmas day here at Hadeland.

Gjengen - The gang
Gjengen – The gang

Berit måtte som vanlig leie Gudny. Jeg visste ikke om hun prøvde å surfe på isen med Gudny som motor

– Berit had to hold on to Gudny´s leash as usual. I do not know if she tried to surf on the ice and use Gudny as an engine.

Jeg var akkurat ferdig med kloklippen da skjedde det noe som jeg ikke har sett på en stund. En liten ufødt valp med hikke. Vel jeg så ikke valpen, men jeg så magen lee seg. Måtte smile av den lille. Kjenner det kiler litt i magen nå. Jeg gleder meg så utrolig mye til å bli kjente med den/de som ligger der inne. Nå har de begynte å bli skikkelig livlige. 

–  I was just finnished cutting Hilde´s claws when something happened that I haven’t seen in a while. A small unborn puppy with hiccups. Well I did not see the puppy, but I saw the stomach move. I had to smile when I saw it. And now I felt it in my stomach. I am looking forward to know those who lives in Hilde´s stomach. Now they have started to be really lively.

Jeg sto ute sammen med hundene da jeg kikket opp på himmelen i kveld. Jammen var det en stjerne/planet som skinte sterkt. Dette er ikke månen.

– I stood outside with the dogs when I looked up at the sky tonight. And I saw a big star/planet that shone brightly. This is not the moon.

Er det julestjernen? - Is this the Christmas star?
Er det julestjernen? – Is this the Christmas star?

Berit ble plutselig borte og det gjorde jammen i meg nissen også. Jeg trodde nesten den hadde vandret avgårde av seg selv siden det var første juledag. Tok feil der gitt. Det holdt at Berit drepte en nisse i januar i år. Denne nissen hadde kun fått litt lengre skjedd på ene siden og ble brukt som hodepute av en meget trøtt Berit.

– Berit disappeared and so did my Santa Claus too. I thought he had wandered off by him selves since it was Christmas day. I was wrong. Berit killed a Santa in January this year, she didn´t have to kill one again. This Santa just got a little longer beard on one side and was now used as a pillow by a very tired Berit.

Berit og nissen - Berit and Santa
Berit og nissen – Berit and Santa

God natt!Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.