Hildes drektighet dag 52 – Hilde´s gestation day 52

Ja, det går fremover med Hilde. Hun blir tykkere og tykkere. Nå er det faktisk bare elleve dager igjen til første termindag. Med første termindag mener jeg 63.dje dagen etter at hun ble paret ordentlig første gangen. Hilde er mye mer muggen nå om dagen og liker ikke at noen hopper opp der hun ligger. Det er nesten greit om de kommer gående forsiktig. Da sier hun sjelden noe, men hun gir dem et blikk som gjøre at de er veldig rolige akkurat der hun ligger.

– Yes, Hilde gets thicker and thicker. There is only eleven days left to the first term. With the first term I mean day 63 after she was mated properly the first time. Hilde is stricter now than she was before she got pregnant. She don’t like that someone jumps up where she lies. It is almost okay if they gently goes by her then she rarely say anything. But she gives them a look that tells them to be very careful.

Her tror jeg Mango ser etter om det kommer noen snart.

I believe Mango ais checking if there are somebody who will come out for a visit.

Mango passer på Hilde - Mango keeps an eye on Hilde
Mango passer på Hilde – Mango keeps an eye on Hilde

God natt!Good night!

En kommentar til «Hildes drektighet dag 52 – Hilde´s gestation day 52»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.