Hildes drektighet dag 46 – Hilde´s gestation day 46

Im trying to write this in English also, but English is not my forst language. But I hope you understand what I meen anyway.

Kjente på det at jeg virkelig gleder meg til å ha valpekull igjen. Det er nesten tre år siden sist. Nervene er i spenn det må jeg innrømme. Det er så mye rart som kan skje med både mor og barn under veis i fødsel og de første ukene.

– I felt it, that I really look forward to having puppies again. It is almost three years since last time. My nerves are in tension I have to admit. There are so many things that can happen to both mother and child when she is giving birth and in those first few weeks.

Magen til Hilde har blitt bitte lite granne større. Må liksom bare kjenne på størrelsen og la den ligge i hånden min når hun sitter på fanget. Drømmer om lydene valpene vil komme til å lage når de sover og spiser. Gleden de viser når en står opp om morgenen og skal gjøre rent i bingen når de blir bort i tre uker. Vel det å gjøre rent er ikke så gøy da, men kosen med å ha dem i hus er helt fantastisk.

– Hilde´s stomach has been tiny and have now started to get bigger and bigger. I love to feel her belly when she sits on my lap. Her belly has started to grow and now I can let it rest in my hand when she sits in my lap. I looking forward to the sounds that the puppies will make while they feeding and when they sleeps. The joy they shows when I´m getting up in the morning and cleaning their bin. well not cleaning it, but cuddle with them and just to have them in my home.

Burde vel fjerne litt av den pelsen under magen hennes. Den skal jo friseres litt uansett.
Burde vel fjerne litt av den pelsen under magen hennes. Den skal jo friseres litt uansett. – I should remove some of the fur under her belly soon.

Det ligger mer om Hildes drektighet under linken Kennel Jarobas -> Hilde osv. – It is more about Hildes gestation under the link Kennel Jarobas -> Hilde etc.

9 kommentarer til «Hildes drektighet dag 46 – Hilde´s gestation day 46»

    1. Jeg gleder meg så fælt. Var sikker på at hun ikke var drektig på grunn av en litt vanskelig paringssituasjon med feil hull og dress… :)…men jammen lurte hun meg godt. Dag 38 etter paring oppdaget jeg at det måtte være noen små på vei. 🙂

  1. Noe så spennende! Og så Bajazz som har blitt mobbet for å ikke få det til…. må nok be han pent om unnskyldning og prøve å gjøre det godt igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.