Vattdott og et fjærkre av en oppvaskmaskin.

Det blir ganske mye bøss ut av to potter.
Det blir ganske mye bøss ut av to potter.

Endelig våknet Jorunn også. Nå var jeg spent på hva som hadde skjedd. Det viste seg at det visste ikke hun heller. «Det kom bare et par hyl i fra stua,» fortalte Jorunn  og da hun kom ut i stua lå to av orkideene på gulvet.

Min antakelse var at Eva, Berit og Gudny hadde vært på kattejakt og så hadde katten reddet seg opp på peishylla. Kattene er ikke så glad for overfall i fra de bjeffende pirayaene. De hylene Jorunn hørte kom nok i fra Eva og Berit da blomstene falt ned i «hodet» på dem. 😀

Jeg kjente at hodet mitt inneholdt kun en vattdott i dag. Gjengen og jeg burde gått en tur, men den vattdotten er ikke helt med så jeg tok den letteste avgjørelsen. Glatt er det også og da kan jeg være sikker på å slippe et arm- eller beinbrudd. Du vet gamle damer…………

Ikke ville PCen min på nett. Jorunn sin fungerte så det er nett i huset. Stakkars yngstemann Kent-Marius. Han har vært så dum at han har utdannet seg til noe IT-greier og da vet man jo hvem man ringer i tide og utide. Han klarte heldigvis å hjelpe meg på nett igjen. Jeg ba han om å slette et program på PCen min fordi det stadig vekk popper opp. Det var godt jeg ikke gjorde det selv for det var skjermkortprogrammet eller noe slikt. Noen ganger føler jeg meg ekstra intelligent! Imens Kent-Marius hjalp meg tok Knerten saken i egne vinger da det gjaldt oppvasken. Han bor for tiden I bokolektivet sammen med Kent-Marius, Ida Naemy, Max (Samboeren til Ida Naemy) og noen mennesker til.

Siden menneskene til Knerten var opptatt av PC og film tok han saken i egne vinger.
Siden menneskene til Knerten var opptatt av PC og film tok han saken i egne vinger.

Hundene sov og jeg merket at de også var trøtte etter å ha blitt vekket midt på natta og foret. Det jeg ikke var klar over var at Jorunn hadde foret de som var hjemme. Veldig smart av meg å mate de da jeg kom hjem. Jeg burde jo ha skjønt at de var foret på grunn av plasseringene på matkoppene, men den gang ei. De ble veldig glade alle sammen over en ekstra matrasjon. Ingen utenom Hilde og Gin orket frokost i dag da vi sto opp.

Når man er trøtt er det lov å miste matkoppen i gulvet..
Siden man var trøtt er det lov å miste matkoppen i gulvet. Eva rakk å spise nesten alt innen jeg fikk tatt bildet.
Stakkars Fru Ville Fart. Hun ble sluppet ut for nøyaktig syv minutter siden, men det så ut som om hun aldri hadde vært inne. Ingen kan se mer stakkarslig ut enn henne der hun satt sammenkrøket og så ut som om hun holdt på å fryse ihjel.
Stakkars Fru Ville Fart. Hun ble sluppet ut for nøyaktig syv minutter siden, men det så ut som om hun aldri hadde vært inne. Ingen kan se mer stakkarslig ut enn henne der hun satt sammenkrøket og så ut som om hun holdt på å fryse ihjel.
Sove kan de i hvert fall.
Sove kan de i hvert fall.
Eva sov ikke. Hun ville gjerne at vi fant på noe.
Eva sov ikke. Hun ville gjerne at vi fant på noe.

Mango har vært borte noen dager nå og jeg ser på flokken at det er i ferd med å skje noe. Den som jeg trodde ville overta ledelsen i det daglige var Eva fordi hun er den hun er. Jammen tok jeg feil. Den som er i ferd med å stige i gradene er faktisk Gudny. Er det en fødselsrett tro?

God natt!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.