Hundekjeks kylling-/oksekjøtt

  • 6 dl Havremel
  • 1 ts salt
  • 1 egg
  • 1 ts kyllingkjøtt eller
  • 1 ts buljongpulver av okse eller kylling
  • 1,2 dl varmt vann
  • Bacon eller kyllingbuljong, egg, havre, leverpulver, hvetekim, revet ost, baconbiter.

Blir deigen litt tørr kan du ha i litt mer vann. Pass på at den ikke blir for klissete.

Forvarm ovnen til 250 grader.

Løs opp buljongen i varmt vann.

Tilsett resten av ingrediensene.

Elt deigen til den danner en ball (cirka tre minutter)

Rull degen til den er en 1/2 tomme tykk

Skjær i skiver eller lag figurer av deigen. (du får kjøpt former om du ønsker det)

Plasser de ferdig formede kjeksbitene på bakepapir på steikeplaten

Stek i cirka 30 minutter.

FLERE OPPSKRIFTER UNDER LINKEN HJEMMELAGET.

3 kommentarer til «Hundekjeks kylling-/oksekjøtt»

  1. mener du 250 c ??? ovnen min går ikke lengre opp enn det så håper det holder
    salt ?? kan jeg kutte det tro?? takker masse
    for du la den ut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *