Hildes drektighet dag 38 – Hilde´s gestation day 38

Du som leser sikkert har fått med deg at jeg har paret Hilde med Bajas. De paret seg ordentlig for første gang den første november. Jeg hadde bestemt meg for at Hilde ikke var drektig. Hun har vært med til Danmark og på Dogs4All. Dette fordi hun ikke har vist noen tegn på å være drektig. Vulvaen hadde gått helt ned igjen og det eneste jeg reagerte på var at hun var litt lat i tredje uka etter paring. Dag 38 etter første paringsdag var i dag.

November Hilde and Bajazz mated the right way. I haven´t seen any signs that Hilde has been pregnant. So I decided that she wasn´t. Since I didn´t saw any signs I let Hilde come with us to Denmark and to Dogs4All. The only thing I reacted on with Hilde was that she was a little bit tired the third week after mating. Today is day 38 after mating.

Jeg klippet klør igår og så ikke noe tegn da heller, men da hun lå på fanget mitt i dag oppdaget jeg at magen liksom har eksplodert. Når hun satt på fanget hadde jeg plutselig en hel håndfull Hildemage i hånda. Skrekk og gru, damen er mest sannsynlig drektig.

I clipped claws yesterday and saw no sign then either, but when she was lying on my lap today I discovered that her stomach somehow exploded. When she sat on his lap I suddenly had a whole handful of Hilde´s belly in my hand. OMG, the lady is most likely pregnant.

Magen går ikke innover lengre. Det er faktisk en liten kul der. Kanskje hun begynner å bli feit.
Magen går ikke innover lengre. Det er faktisk en liten kul der. Kanskje hun begynner å bli feit. – Her stomach does not go inward longer. It’s actually a little bump there. Maybe she begins to get fat.
Brystene har så vidt begynt å skifte farge, eller så er det noe jeg innbiller meg.
Brystene har så vidt begynt å skifte farge, eller så er det noe jeg innbiller meg? – The breasts have begun to change color, or is this something I imagine?
Vulvaen har gått ned, akkurat nå synes jeg den var litt hoven.
Vulvaen har gått ned, akkurat nå synes jeg den var litt hoven. – Her vulva doesn´t show anything. Right now I think it´ little bit swollen. 

Det ligger mer om Hildes drektighet under linken Kennel Jarobas -> Hilde osv. – It is more about Hildes gestation under the link Kennel Jarobas -> Hilde etc.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.