En eller flere hemmeligheter!?!?!?!

Igår reiste Kajsa hjem. Føret var ikke av det aller beste her på Hadeland. Det var underkjølt regnvær og nye parkeringsplasser ble oppfunnet av forskjellige bilførere. Jeg visste ikke at man kunne parkere på alle de stedene de sto. Jeg syntes det var ganske så upraktisk av dem da de ikke klarte å komme seg opp fra disse parkeringsplassene sine. Jeg var heldigvis av de heldige som ikke fant meg en ny slik parkeringsplass i grøfter og langs veikanter.

Kajsa fikk være med til dyrebutikken. Da jeg hadde parkert og hadde retning i mot døra ville beina mine andre veien. Heldigvis slapp jeg et nærmere møte med den glatte vannflaten som hadde gjort seg hard for dagen. Både Kajsa og jeg klarte med liten eleganse og komme oss inn i Buddy til slutt. Kajsa fikk seg et par, tre eller fire nye venner. De tittet opp og hun tittet ned.

Kajsa fikk seg noen nye venner, men leke ville de ikke.
Kajsa fikk seg noen nye venner, men leke ville de ikke.

I dag  08.12.16 var en spennende dag. Gjengen og jeg dro innover for å besøke Teddy og gå tur sammen med ham og Grethe eieren. Mango er på besøk hos dem og de ser ut til å kose seg sammen selv om Mango ikke har noen tanke om å leke når Teddy prøver å få henne med. Som dame og å være på besøk nedverdiger man seg ikke til slike slitsomme bevegelser.

Gjengen var ferdig selet på da vi ankom. Vi tuslet ned på gangvegen som gikk langsmed riksvei 4. Etter å ha gått noen meter på den fant både Grethe og jeg ut at vi var en fare for bilistene. De fleste av dem så mer på gjengen enn på veien. Jeg hadde fortalt Grethe at gjengen klarte å dra meg på ski. Nå tror Grethe meg. 😉

Grethe og gjengen. Fra venstre: Gin, Eva, Berit, Hilde, Gudny, Mango og Teddy.
Grethe og gjengen. Fra venstre: Gin, Eva, Berit, Hilde, Gudny, Mango og Teddy.

Etter turen ble alle syv dusjet og tørket. Så satte vi oss og skravlet Grethe og jeg. Hilde la seg på rygg i fanget som vanlig. Da slo det meg. Her er det noe rart. Puppene er i ferd med å skifte farge. De så ikke slik ut igår. Magen hadde plutselig fått kul, den var heller ikke der igår. Må innrømme at jeg følte meg som verdens dårligste hundeeier akkurat da.

Du som leser sikkert har fått med deg at jeg har paret Hilde med Bajas. De paret seg ordentlig for første gang den første november. Jeg hadde bestemt meg for at Hilde ikke var drektig. Hun har vært med til Danmark og på Dogs4All. Dette fordi hun ikke har vist noen tegn på å være drektig. Vulvaen hadde gått helt ned igjen og det eneste jeg reagerte på var at hun var litt lat i tredje uka etter paring. Dag 38 etter første paringsdag er i dag.

Vulvaen har gått ned, akkurat nå synes jeg den var litt hoven.
Vulvaen har gått ned, akkurat nå synes jeg den var litt hoven.

Dette kom litt som julekvelden på kjerringa. Fortsatt er jeg litt usikker så jeg får se det an noen dager til. Blir magen større så får jeg ta en tur til veterinæren og sjekke hvordan ståa er. Hvis hun er drektig vil det si at dag 63 er andre januar 2017. En nyttårsaften med drektig tispe! PUH Akkurat nå er jeg glad hun ikke bryr seg om rakettene i hvert fall. Nå surrer det mye rundt i hodet mitt. Jeg må innrømme at jeg ikke helt klarer å tro det jeg selv ser akkurat nå. Så jeg får bare roe ned noen dager til og se om det virkelig er tilfellet at hun er drektig. Det kan jo bare være innbilning i fra min side, eller ønsketenkning.

Brystene har så vidt begynt å skifte farge, eller så er det noe jeg innbiller meg.
Brystene har så vidt begynt å skifte farge, eller så er det noe jeg innbiller meg.
Magen går ikke innover lengre. Det er faktisk en liten kul der. Kanskje hun begynner å bli feit.
Magen går ikke innover lengre. Det er faktisk en liten kul der. Kanskje hun begynner å bli feit?!?!?!?!

Jeg fant ut at jeg fikk trøstespise litt middag imens gjengen fikk mat. Da fikk jeg godt selskap av en av Fruene nemlig Zelda. Jeg hater at dyra går på bordet, men koselig med middagsselskap er det jo.

Nei, nå får jeg vente på kveldens gjest. Han kommer snart og da blir det vel liv i leiren tenker jeg. Du kjenner han nok litt i fra før den «lille Yetien» som pleier å stikke innom for en natt.

Innbiller jeg meg alt sammen angående Hilde tro, eller?

God natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.