Stamcellebehandling hos hund

Leste noe på Facebook i dag som virket helt fantastisk. Stammcellebehandling av hund.

Hønefoss Dyrehospital har nå gjennomført den første stamcellebehandlingen på hund på klinikken. Stamcellebehandling har vært i bruk for dyr i USA noen år, og er nå tilgjengelig også i Europa. Dette er en form for regenerativ terapi der vi isolerer stamceller hentet fra hundens eget fettvev, aktiverer de og injiserer de i området vi vil behandle. F.eks. ved osteoartrose kan vi legge stamceller inn i ledd der de kan differensieres til nye bruskceller og samtidig ha betennelsesdempende virkning. Resultatet er mindre smerte og bedre mobilitet. Stamcellebehandling er fremdeles helt i sin «ungdom», og fremtiden vil vise hvilke sykdommer som kan behandles. Les mer om stamceller her: http://www.mediveteurope.com/english

Du kan se en film om Rottweileren Bajazz som har fått slik behandling. Det ser ut som det virket veldig bra på han.

Filmen ligger på Hønefoss Dyrehospital sin Facebookside.

En kommentar til «Stamcellebehandling hos hund»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.