Første finklipp

Gin sov hos griffejentene og Berit i natt. De lå i bingen. Det var helt stille hos dem. Eva fikk madrass og sov utenfor bingen. Mona lå i buret i stua. Alle sov godt da jeg la meg.

Morgenrutinen gikk som vanlig. Berit var i farta og prøvde å snike i køen. Gin derimot sto pent og ventet sammen med resten av jentene. Jeg klarte til slutt å få Berit til å vente også. Hun fikk ikke lov til å lage seg en egen rutine ved å følge de andre til sine matkopper selv om hun er søt.

Jeg lot Hilde få gå først til sin matkopp. Jeg ønsker ikke å ha en fast rekkefølge. Gin holdt seg pent bak dørstokken til det ble hans tur. Glup liten herre det er altså. Det er verre med Berit. Hun mener at det er hennes tur hver gang. Det er det IKKE!

Hvilken idiot har dyr på bordet? Midt i alt rotet på spisebordet mitt lå det to pelsdotter da jeg var ferdig med mitt eget morgenstell. Jeg har aldri gitt tillatelse til dette, men både Zelda og Berit er ikke enig med meg. Må få bukt med denne bordplasseringen deres. Får tenke litt på dette.

Hvilken idiot har dyr på bordet?
Hvilken idiot har dyr på bordet?

Jeg hjalp til på Odins bad i dag. Vi badet og klippet en Doodle. Catharina tok grovklippen før vi badet ham. Hun måtte passe butikken også. Da han var ferdig badet satte jeg ham på bordet og blåste (fønet) ham. Da han var tørr stakk Catharina hodet inn og sa: «Da kan du ta finklippen, det klarer du.» Jeg holdt på å få anfall. Jeg tror kjerringa er gal. Jeg har kun klippet mine egne hunder. Gjør jeg feil da så er jo det greit.

Vel, eieren var der og jeg satte igang. Svetten rant og til slutt så jeg nesten ingen ting på grunn av at den rant ned i øynene mine. Stakkars eier, hun måtte jo tro jeg var klin gæærn. De som kjenner meg vil vel si at jeg er det.

Da jeg var ferdig med ryggen og den ene siden kom Catharina tilbake. Det nesten så jeg kastet klippemaskinen på henne, for så å løpe ut døra. Jeg ba henne overta for dette syntes jeg var skummelt. Er det noe jeg har så er det prestasjonsangst og det så det holder.

Doodle trenger også pelsstell
Doodle trenger også pelsstell. En herlig gutt på fem år.
Selvfølgelig fikk han den røde løperen.
Selvfølgelig fikk han den røde løperen.

Kunden var fornøyd så da kan jeg vel ikke annet enn å klage. Både Doodlen, eieren og jeg overlevde. Da ble vel ikke resultatet så galt i hvert fall.

Kveldsrutinen var helt kaotisk. Alle unntagen Gudny prøvde seg ved å sette forbeina over dørstokken. Gin løp inn i bingen og gjorde seg klar til å ta imot matkoppen sin. Berit valset rundt og mente nok at det var blitt for trangt i døra. Hun fikk ikke plass i forreste rekke og måtte et par runder rundt i innerste gangen.

Jeg fikk orden på kaoset og Gin stilte seg bak Eva som lå pent og ventet. Da klarsignalene kom var Gudny, Mango og Gin klar med en gang. Jeg fikk stoppet dem. Så satte jeg igang med min rekkefølge på hvem som fikk klarsignal og ikke. Denne gangen gikk det bra. Til og med Berit og Gin ventet. Gin måtte lete litt etter matkoppen sin da det ble hans tur fordi jeg hadde fjernet burdelene innerst i bingen.

Teppene i sofaen og stolene var vasket og hang til tørk. Siden stolene er uten tepper er de forbudt område. Selvfølgelig hoppet Gin opp i en av stolene. Han visste ikke at det var forbudt. Jeg lempet han over i sofaen og der la han seg sammen med småjentene. Eva lå på gulvet og tygde på et okseøre.

Teppene i stoler og sofaen har blitt vasket og er våte. Ingen hunder i stolene for de har ikke tepper. Dermed samlet alle småhundene seg der. Eva lå på gulvet og tygde på et øre.
Fra venstre: Mango, Berit, Mona, Hilde, Gudny og Gin.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.