GurkemeiePasta

Jeg syntes dette med GurkemeiePasta virket spennende. Jeg kan ikke garantere at dette middelet virker mot kreft, men det skader ikke å prøve i hvert fall.

Gurkemeie mot kreft

OPPSKRIFTEN

– 1,2 dl (½ cup) organisk gurkemeierotpulver

– 2,4 dl (1 cup) rent vann fra springen eller filtrert vann (kan trenge mer)

– ½ opp til 1 ½ ts nykvernet sort pepper (fersk er alltid best på grunn av piperine nivåer)

– 0,6 dl (¼ cup) økologisk kaldpresset virgin kokosolje (presses av ferskt kokoskjøtt) (du kan også bruke olivenolje)

Bare bland Gurkemeierotpulver med en kopp vann i en panne eller gryte, du må kanskje legge til mer vann om nødvendig. Rør blandingen på middels/svak varme i omtrent 7 til 10 minutter til det dannes en tykk pasta. (Hvis massen virker klissete, legg litt mer Gurkemeie og varm den i et par minutter ekstra.)

Når blandingen har blitt til pasta, tilsett nymalt pepper og kokosolje, og deretter rører du den opp!

Når den er avkjølt, fyller du pastaen over i et norgesglass. Oppbevares i kjøleskapet. Pastaen skal vare i ca to uker.

MENGDEN DU KAN GI:

Start med ca ¼ til ½ ts, avhengig av størrelsen på hunden din. Du kan øke mengden derfra, opp til ca en ss for større hunder.

Katter – start med 1/8 av en teskje gurkemeiepasta og bygge opp over tid hvis nødvendig.

Mennesker – starte med 1/4 teskje gurkemeiepasta 3 ganger om dagen, og deretter bygge opp til ønsket nivå.

For mer om Gurkemeie – Planet Paws

For mer informasjon om hvordan du bruker denne pastaen, sjekk ut Gurkemeie gruppe her – Turmeric User Group UK

Hvis det noen gang var en tid for å starte et forebyggende plan ,som å legge Gurkemeierot til kjæledyret ditt sitt kosthold, er tiden nå!

SLIK GJØRES gurkemeie 2000% sterkere med en hjemmelaget PASTA Å FOR Å FÅ STØRRE SLAGKRAFT MOT kreft & leddgikt!

Det er anslått at 5 % av kreft er genetisk og 95 % er et resultat av livsstil og miljømessige faktorer. Over 6 millioner (og voksene) hunder dør av kreft hvert år! Mer enn 1 av 2 hunder og en i tre katter er diagnostisert med kreft.

En ny Gurkemeiestudie avdekker at en av verdens mest omfattende forskning på denne urten har vist at dens evne til å selektivt og målrettet ødelegge kreftstamceller, samtidig som de har liten eller ingen toksisitet på normale stamceller.

Dette betyr at, i motsetning til kemoterapi som vil ødelegge vanlige friske celler, vil Gurkemeie bare gå etter kreftceller i deg og ditt kjæledyr!

Det eneste problemet med å bruke Gurkemeie til å knuse kreft eller å helbrede betennelser som leddgikt er den lave biotilgjengeligheten når det spises på egen hånd.

Du skjønner, ca 5% av krydderet Gurkemeie er sammensatt av den aktive forbindelse Curcumin, og dette er ting som gir Gurkemeie sin makt. For å toppe det hele, er Gurkemeierot vanskelig å absorbere i gastrointestinalkanalen og fjernes raskt fra blodet.

Hvis dyr eller personer er gitt Gurkemeierot vil det innen en time kun være en liten del som faktisk gjør sin vei inn i deres blodstrøm. Grunnen til dette er fordi leveren aktivt prøver å bli kvitt det! Hvis massevis av hundeeiere gir sine kjæledyr Gurkemeie, vil de fleste få lite til ingen resultater.

FRYKT IKKE! Det er en løsning!

Det er en lett-å-gjøre oppskrift som faktisk vil gjøre Gurkemeierotpulveret, og dets makt-punching curcumin, over 2000% lettere tilgjengelig for kjæledyrets kropp!

Løsningen? En gammel ayurvedisk oppskrift kalles GurkemeiePasta (aka gylne Paste) som er utarbeidet i India i tusenvis av år!

«Hvordan er det utarbeidet i India? Med fett og sort pepper. Utrolig hvor de kunne finne det ut uten dobbeltblinde studier. (Selv om det kanskje smaker like godt, og det er bare tilfeldigheter?)

«-Michael Greger, M.D

En kilde av nymalt sort pepper og et sunt fett kan slå denne solo urten, Gurkemeie, til et superkraftig rockeband!

Ifølge forskning, er ca 5 % av svart peppersvekt bestående av et stoff som heter Piperine Dette øker biotilgjengeligheten av Gurkemeie.

Den Australske Veterinæren Dr. Doug English råder alle til å legge nymalte pepperkorn (Piperin) til din blanding av Gurkemeierot. Piperine gjør at det blir lettere for stoffet Curcumin som er i Gurkemeie å bli tatt opp i blodet.

«Ved å ta bare en kvart teskje nymalt svart pepper, ser man at Curcuminnivået skyte i været. Samme mengde Curcumin forbrukes, men biotilgjengeligheten skyter opp 2000%. Selv bare en liten klype pepper-1 / 20th av en teskje-i betydelig grad kan øke nivåene.          «-Michael Greger, M.D”

Ikke bare kan legge fersk bakken pepper gjøre gurkemeie mer biotilgjengelig men piperine i sort pepper kan utløse TRPV1 (transient receptor potensielle vanilloid type-1) i kroppen. Dette kan redusere smerte!

Ok, så hvorfor kokosolje?

Ifølge forskning: «En annen måte å øke opptaket av Curcumin er å konsumere det i mat. De (frisk eller tørket som pulver)  naturlige oljene som finnes i Gurkemeierot og Gurkemeiepulver kan øke biotilgjengeligheten av Curcumin syv til åtte ganger ved å blande dette med fett. Da kan Curcumin bli direkte absorbert inn i blodet gjennom lymfesystemet og dermed delvis utenom leveren. »

Du kan bruke gode rene organiske fett som olivenolje, fiskeolje eller, min favoritt, kokosolje!

For mer om kokosolje – http://ow.ly/Js0LX

Har lagt inn en link til «Forskning.no» også. Slik at der kan lese to sider av samme sak og kanskje google litt selv om emnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.