Godbiter

Hjemmelagede godbiter blir billigere i lengden enn om du kjøper ferdige godbiter.

kokt lever 01
Kokt okselever
kokt lever
Kutt leveren i strimler. Tilpass strimlene til størrelse hund du har. Ingen hund skal fores mette på godbiter.
kokt lever
Kutt leveren i terninger og legg terningene i en langpanne med bakepapir. Bakepapiret trekker til seg fuktigheten fra terningene.
kokt lever
Nå skal leverbitene tørke i stekovnen i cirka to til tre timer. La ovnsdøren stå litt oppe slik at fuktigheten slipper ut.
kokt lever
Ferdig tørket lever
kokt lever
Leverbitene skal være myke inni
kokt lever
Legg leverterningene til avkjøling. Pass på at det ikke blir fuktig under bitene når de avkjøles. Disse må ligge i fryseren om de skal oppbevares i mer enn et døgn.

 

Du kan bruke annen type kjøtt også. For eksempel gås, kylling, sau, gris, ribbe, indrefilét etc. Det er bare fantasien som setter grenser.

FLERE OPPSKRIFTER UNDER LINKEN HJEMMELAGET.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *