Kefir

Anbefalt minimum daglig inntak av kefir:

Liten størrelse hunder eller katter – 1 ts. – 1 ss.
Mellomstore hunder – 1-2 ss.
Store hunder – 2 – 3 ss.

Du kan lage kefir selv også: Familie & helse

«Hvis du følger en god gartner rundt i en hage og han oppdager at et av trærne ser sykt ut, det har misfargede blader og frukt. Da bruker han ikke lang tid på å se på bladene og frukten, snarere tvert imot. Han bøyer hodet rett ned til bunnen av treet og hvor han analyserer røtter og jord rundt det; grunnlaget for hele organismen. Tarmen er som røttene av disse trærne og plantene. Det er der vi skal trekke ut og absorbere alle de næringsstoffene kroppen vår trenger for å ernære seg selv. «- Dr Alejundro Junger

Som det sies: Som ovenfor, så nedenfor.

Helse og sykdom starter fra kjæledyrets mage, altså det største immunorganet i kroppen. Pakket med bakterier, (så mange bakterier er det at de tallmessig er helt overlegen i forhold til antall celler i kroppen) disse gjør at immunsystemet fungerer. Men når de dårlige bakteriene begynner å oppveie de gode, da kan alvorlige sykdomsrelaterte problemer begynner å utvikle seg!

Hvorfor ditt kjæledyr trenger gode bakterier?

Gode bakterier gir gunstige effekter på mennesker og deres kjæledyr:

• Hindre utbruddet av allergier.
• Hindrer overvekst av dårlige bakterier i tarmen.
• Forbedre gastrointestinal helse.
• Redusere risikoen for reoccurring urinveisinfeksjoner.

Nyere forskning viser også at probiotika kan tilby anti-kreft fordeler. Noen bakteriestammer som brukes til å formulere probiotika synes å stimulere anti-kreft kjemisk produksjon mens Thel. casei belastning kan redusere risikoen for blærekreft hos hunderaser utsatt for denne typen kreft.

Kefir kan gjøre mirakler for deg og kjæledyrets kropp. Så gå videre og begynne å innlemme det i kosten for å høste fordelene som dette fantastiske «korn» har å tilby.

For mer info: Planet Paws

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.