Drittbikkjer – Poop dogs

Jeg føler akkurat nå på det å ha hund. Skogturen sto for tur og jeg tenkte at det ville vært kult å ta bilder av hundene i joggedress. Ikke spør meg om hvorfor. Nydelig solskinn, stedet kjente hundene og jeg godt. Og hull er ikke på agendaen i dag.

– I´m thinking about what I feel when I have dogs. A walk in the forest was on our agenda today. It was a nice weather and I wanted to take some pictures of the dogs in the clothes I made for them. Don’t ask me why. The forest we were to walk in we knew very well. We did not have holes on the agenda today.

Alt var egentlig perfekt. Vi labbet innover og jeg tok bilder i hytten og gevær. Jeg så at Mango rullet seg og jeg tenkte at det var urettferdig at de skulle ha på dresser i dette flott været. Ikke var det spesielt kaldt heller. Jeg gikk bort til Mango for å ta av henne dressen. Da gikk det perfekte over for meg!

– Everything was really perfect. We walked in to the forest and I took pictures of the dogs and a lot of other stuff I saw. I saw that Mango rolled around on the ground and I thought that it was unfair that they had to wear clothes in this great weather. It was not particularly cold either. I called Mango so that I could to take off her suit. At that moment the perfect was over for me!

Drittbikkja som jeg kalte Mango lå og rullet seg i menneskemøkk. Jeg fikk dratt av det ekle kreket sele og dress. Da vi gikk videre har fire drittbikkjer til rullet seg i samme haugen. Jeg løp vekk fra dritten og fikk av hundene seler og dresser. Imens jeg tok av selene og dressene kjente jeg noe som gnikket seg mot leggen min. I to sekunder trodde jeg at jeg var kommet bort i en stein. Da jeg kikket ned stod drittbikkja Mango der og gnidde trynet sitt inn leggen min akkurat som jeg var en vanlig serviett. Jeg satte på selene igjen. Nå fikk jeg en merkelig og rask gange i blant mose, nedfallstrær og lignende på vei tilbake til bilen. 

 The poop dog which I called Mango rolled her selves in to  human poop. I ripped off her clothes. While I was doing that the rest of my dogs rolled around in the same human poop. I ran away from the poop and the dogs followed me. I removed their harnesses and clothes as well. When I did that I felt something against my leg. At first I thought it was a stone, but when I looked down it was Mango that used my leg as a napkin. I put their harnesses back on to my dogs and started to walk back to the car while I was trying to remove the poop from my trousers. They was not comfortable with how I walked when I tried to remove the poop.

Da drittbikkjene og jeg kom frem til bilen løftet jeg dem en etter en inn i burene.Selv endte jeg opp med møkk på hendene. Jeg tok det med stoisk ro og fant frem vannflaska for å få vasket hendene. HAH, korken vil f…. ikke opp. Nå begynte jeg å krabbet halve Eggemoen rundt for å få fjernet møkka på leggen og på hendene.

– When the poop dogs and I came back to the car I lifted them one by one into their cages. I ended up with poop on my hands. I took it stoically and found the dogs water bottle so that I could clean my hands. HAH, what the f…. I couldn´t open it. Now I began to crawled around Eggemoen to removed the poop on my trousers and hands.

Seler og dresser ble lagt i vann og vasket grundig.
Seler og dresser ble lagt i vann og vasket grundig. – My dogs harnesses and their clothes in water

Hvis dere ser en gammel Ford Mondeo med bakluka og vinduer oppe er det bare møkkabikkjene og jeg som har vært på skogtur.

– If you see a old Ford Mondeo with the backdoor and windows open it´s only my dogs and I that has been on a walk in the forest.

Min bil - My car
Min bil – My car

Ikke nok med det, men imens jeg skrev dette kastet selvfølgelig Ice Man opp i buret.

– That was not enough because when I wrote this Ice Man had to  threw up in his cage.

Jeg tror tiden er inne for å gå over til pinnedyr.

 I think it’s time to start with Phasmatidae instead of dogs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.