For små – Too small

Etter turen i dag har jeg vurdert større hunder. Da vi var på vei hjem fra NKK Hamar fant jeg en stikkvei og parkerte der for at gjengen og jeg skulle få luftet oss etter et par timer i bilen.

– After the walk today, have I considered larger dogs. When we were on the way home from The Norwegian Kennclubs dogshow in Hamar I found a little forrest road and parked there so that the gang and I got to go for a walk after a few hours drive.

Det var et kjempeflott sted med masse mose og blåbærlyng. Det stakk frem noen store og små steiner fra mosen. Plutselig fant Berit en rot med hull på toppen. Hun måtte sjekke det hullet med det resultatet at hun falt ned i hullet. Der sto Berit med ræva i været og det var kun haletippen hennes som stakk frem. Det var godt den gjorde ellers hadde jeg kanskje ikke funnet henne igjen.

– It was an awesome place with lots of moss and European blueberry bushes. It was some large and small stones that raised up from the moss too. All of a sudden Berit disappeared I tried to locate her when I realized that she had found a root of an old tree with a hole at the top. She had to check it out with the result that she fell into the hole. There she was standing on her two front legs with her tail up. The tail was the only thing that was showing. That was good or I might not have found her.

Da jeg hadde fått Berit opp av hullet var Stella borte. Stella bor egentlig hos Astrid Krog, men er hos oss på besøk. Jeg fant ikke Stella noe sted, men jeg kunne høre bjeffene hennes langt unna. Da ble jeg engstelig. Hundene og jeg listet oss mot lyden. Vi lette litt rundt. Gudny var veldig opptatt av en stor stein og sto og tittet på den. Det viste seg at det var der bjeffingen kom i fra, men den kom ikke ovenfra fra, nei, bjeffingen kom fra under steinen. Det viste seg at Stella hadde falt igjennom mosen og blitt borte under steinen. Jammen i meg godt at hun ikke stoppet å bjeffe. Jeg strakte armen ned under steinen og fikk frøkna opp igjen. Resten av turen ble avholdt i bånd. Nå tok jeg ingen sjanser på at flere skulle bli borte.

– When I got Berit out of the hole was Stella gone. Stella lives with Astrid, but is staying with us for a while. I could not find Stella anywhere, but I could hear her barks far away. Now I got anxious. The dogs and I walked as silently as possible towards the sound. I looked around a bit but I could not see her anywhere. Gudny was very concerned about a large stone, and stood and looked at it. It turned out that it was there from the barking came, but it did not come from above, no, the barking came from under the stone. It turned out that Stella had fallen through the moss and disappeared under the stone. Well, it was good that she didn’t stop barking. I stretched my arm down under the moss and stone and got the miss out of the hole. The rest of the walk all of the dogs was held on a leash. I took no chances that more of them were to disappear.

Nå vurderer jeg litt større hunder, eller å lage en sti rundt i hagen hjemme.

– Now I’m thinking about getting bigger dogs or make a path in the garden at home.

Stella - 16.11.2015
Stella – 16.11.2015

God natt! – Good night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.