Utstilling på Hamar

Så var vi på tur til NKK Hamar. Gudny, Mango, Ice Man, Watson, Berit og jeg. Vi skulle bo sammen med de som eier søsteren til Gudny, Frida. De heter May-Liss og Finn Arne Kroken. Watson har vært på ferieopphold hos oss. Hilde har vært med May-Liss og Finn Arne til NKK Stavanger hvor hun fikk CERT. Et CERT til nå så er hun Norsk utstillingschampion.

Vi gledet oss stort for i morgen er det utstilling. Jeg håper på at det skal gå bra i ringen. Jeg vet at Gudny er litt vel slank. Stankelbeinalder kaller jeg det for.

Da vi ankom campingplassen så vi at May-Liss var ute og gikk med Ebby og Hilde. Da Hilde oppdaget meg skrek hun ende rett ut. Det var helt tydelig at hun hadde savnet meg og var glad for å se meg igjen.

Watson ble også veldig glad da han så igjen flokken sin.

Resultatet fra utstillingen ble:

Hildes kritikk:

2,5 years old med strong. G. length of body. Fem. In head, a little bit long u. jaw. G. eyeshape. Nice neck, couls have better pl. shoulders. Ex. Taiset & carr. Ex. Movem. 1 konk, CK

Gudnys kritikk:

Utm. Type. Fin helhet. Vakkert hode og uttrykk. Kunne ønske noe mere substans i kroppen. God lærbredde. Utm. Benstam, og vinkling. Fin haleanset. Og utm. Bevegel. Trivelig temperam.Velvist. Noe myk i pelsen. 1 konk, CK, Cert, 2 BTK, CACIB

Jeg var veldig fornøyd med dette resultatet.

Da vi vandret rundt i Vikingskipet klarte Berit å skremme en Rottweiler. Det var ikke meningen, men da han luktet på Berit sleiket hun ham inn i neseboret. Det syntes han var skummelt.

Det å bo sammen med 11 hunder i en liten hytte går veldig fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.