Joggedress til hund – Suits for dogs

Jeg fikk en OnePice av min sønn. Nå er ikke jeg av det slaget som har bruk for en slik dress. Jeg vet om noen hunder som har bruk for joggedress og det var det denne Onepicen endte opp som.

– I got a OnePiece from my son.I do not use this kind of suits. But my dogs need suits so the OnePiece suited perfectly. 

Mønsteret ligger nederst i innlegget. – The pattern for these suits is on the bottom of this site.

Hele gjengen fikk vær sin dress. Jeg har strikk bak på disse også akkurat som på vinterdressene jeg sydde.
Hele gjengen fikk vær sin dress. Jeg har strikk bak på disse også akkurat som på vinterdressene jeg sydde. – The whole gang got a suit. I have rubber band the back of these also just like on the wintersuits I sewed.
OnePiece
OnePiece
Fint rutete mønster
Fint rutete mønster – Nice checkered pattern
Jeg har blitt god til å sprette opp sømmer.
Jeg har blitt god til å sprette opp sømmer. – I´m good pick up the seams.

 

Dette er mønsteret jeg brukte. Du må selv tilpasse det til din hund. Jeg lagde dette av et gammelt laken jeg hadde. Jeg syntes det var lettere å bruke for da kunne jeg prøve det på hunden og være sikker på at målene ville stemme.

– This is the pattern I used. You must adapt it to your dog. I made this out of an old sheet I had. I thought it was easier to use for I could try it on the dog and be sure that the measurement fit.

  • SIDESTYKKESidepeace
  • HALS – Neck
  • BRYST – Front/Breast
  • UNDER MAGENUnder the stomach
  • BAKBEIN – Rear leg
  • FORBEIN – Front leg

Dette er mønsteret jeg brukte. Du må selv tilpasse det til din hund. Jeg lagde dette av et gammelt laken jeg hadde. Jeg syntes det var lettere å bruke da for da kunne jeg prøve det på hunden og være sikker på at målene ville stemme.

 

En kommentar til «Joggedress til hund – Suits for dogs»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.